Brașov: „Da’ oare ce se întîmplă cu firmele subtîmpitorești de taxi? Ieri patru doamne (care au cumpărat foarte multe cărți) m-au întrebat ce-i cu taximetriștii din Brașov, că n-a vrut nici unul să le aducă de la gară pînă în centru (și le-au vorbit toți foarte urît, au zis)”

Last Updated on iulie 3, 2017 Taximetriștii sunt supărați că UBER nu este interzis în România dar când vrei să iei o mașină din Gară … ți-o iei. Ori nu te duce că distanța e prea scurtă ori îți cere triplu, cel puțin pe cursă.

Pe Facebook, scriitorul Mihail Vakulovski a scris: „Da’ oare ce se întîmplă cu firmele subtîmpitorești de taxi?  Ieri patru doamne (care au cumpărat foarte multe cărți) m-au întrebat ce-i cu taximetriștii din Brașov, că n-a vrut nici unul să le aducă de la gară pînă în centru (și le-au vorbit toți foarte urît, au zis), pe motiv că e prea aproape (păi atunci de oriunde pînă oriunde e aproape în Bv).

Brașov: „Da' oare ce se întîmplă cu firmele subtîmpitorești de taxi? Ieri patru doamne (care au cumpărat foarte multe cărți) m-au întrebat ce-i cu taximetriștii din Brașov, că n-a vrut nici unul să le aducă de la gară pînă în centru (și le-au vorbit toți foarte urît, au zis)” 1

Azi am sunat jumătate de oră la toate firmele de taxi din oraș (de pe la 06:20 pînă pe la 06:50), dar nu s-a găsit nici un taxi liber… #norockCuMașinaLuCarmina”

Previous Story

Accident Brașov: Pieton lovit de mașină lângă Lidl! „ Am fost de fata … ieseam de la munca ! Initial am crezut ca respectivul autoturism a calcat intr-o groapa , a bubuit si am vazut ceva …era umbrela omului si el aruncat la cativa metri distanta”

Next Story

Brașov: Filme în aer liber în Piața Sfatului. Începe Caravana Metropolis. Vezi aici programul: