Accident Brașov: Pieton lovit de mașină lângă Lidl! „ Am fost de fata … ieseam de la munca ! Initial am crezut ca respectivul autoturism a calcat intr-o groapa , a bubuit si am vazut ceva …era umbrela omului si el aruncat la cativa metri distanta”

Last Updated on iulie 3, 2017 Un pieton a fost lovit duminică seara de un autoturism în zona magazinului Lidl de pe strada Hărmanului. Potrivit martorilor acesta ar fi traversat neregulamentar.

Pe grupul de Facebook Info Trafic jud Brașov, Ruxanda Galut a scris: „Accident Harmanului la Lidl. O persoana inconstienta”
Adrian Lăcă: „Confirm 22.08.Terapie intensiva SMURD si rutiera”
Accident Brașov: Pieton lovit de mașină lângă Lidl! „ Am fost de fata ... ieseam de la munca ! Initial am crezut ca respectivul autoturism a calcat intr-o groapa , a bubuit si am vazut ceva ...era umbrela omului si el aruncat la cativa metri distanta” 1

Enache Tibi: Un pieton este în stare de inconștiență, după ce a fost lovit de un autoturism, în urmă cu puțin timp, pe strada Hărmanului. potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Brașov, cpt. Ciprian Sfreja. Accidentul a avut loc în zona magazinului Lidl. La locul accidentului s-a deplasat un echipaj SMURD. Potrivit unui martor, pietonul a vrut să traverseze strada prin loc neregulamentar și nu s-a asigurat corespunzător, întrucât vorbea la telefonul mobil.

Nicoleta Mariana Ion: Am fost de fata … ieseam de la munca ! Initial am crezut ca respectivul autoturism a calcat intr-o groapa , a bubuit si am vazut ceva …era umbrela omului si el aruncat la cativa metri distanta …soferul cel mai sigur nu l-a observat pt ca nu a claxonat si nu a franat deloc …. speram ca persoana lovita sa supravietuiasca 🙁 cand am plecat de acolo se astepta ambulanta !

Previous Story

(Foto) Accident Brașov: Cu mașina în Plăcintărie. Din nou

Next Story

Brașov: „Da’ oare ce se întîmplă cu firmele subtîmpitorești de taxi? Ieri patru doamne (care au cumpărat foarte multe cărți) m-au întrebat ce-i cu taximetriștii din Brașov, că n-a vrut nici unul să le aducă de la gară pînă în centru (și le-au vorbit toți foarte urît, au zis)”