ZOO Brașov: NOU! 5 acvarii, unul de 6 metri. Piranhia și caimani. Vezi de cînd poți vizita:

Last Updated on iunie 8, 2017 Vizitatorii Grădinii Zoologice din Brașov vor avea parte de atracții noi începând cu luna iulie. În urma unei investiții de 100.000 de euro, au fost amenajate cinci acvarii dintre care unul de mari dimensiuni, cu o lungime de 6 metri şi o înălţime de 1,5 metri, şi un spaţiu special pentru caimani.

În acvariul mare, printre altele, conducerea Grădinii Zoologice are în plan aducerea unor specii de pisică de mare. În ceea ce priveşte acvariile mici, unul va fi „de recif”, cu anemone, corali şi peşti care trăiesc într-un astfel de ecosistem.

ZOO Brașov: NOU! 5 acvarii, unul de 6 metri. Piranhia și caimani. Vezi de cînd poți vizita: 1

Un alt acvariu mic va fi populat cu peşti răpitori, printre care şi murene, un altul cu ciclide africane de Malawi (peşti de apă dulce). De asemenea, un acvariu va fi populat piranha, care vor putea fi văzuţi şi în timp ce devorează hrana, informează bzb.ro

În curs de amenajare se află şi spaţiul în care vor fi expuşi cei doi caimani, aflaţi de mai multă vreme în colecţia Grădinii Zoologice.

ZOO Brașov: NOU! 5 acvarii, unul de 6 metri. Piranhia și caimani. Vezi de cînd poți vizita: 2

„Valoarea estimată a lucrărilor de amenajare şi dotare a celor 5 acvarii şi a cuştii caimanilor este de aproape 100.000 euro.

Noi sperăm ca la începutul lunii viitoare să fie terminate lucrările, astfel încât să oferim noi atracţii braşovenilor şi turiştilor care vizitează Grădina Zoologică Braşov”, a declarat directorului Grădinii Zoologice Braşov, Alin Pînzaru,

 

 

Previous Story

Brașov: ATENȚIE! Alt URS a ajuns în oraș, în plină zi!

Next Story

FELICITĂRI! Allview din Brașov, cifră de afaceri de 70 milioane euro