Video Brașov: Doi tineri plecați la plimbare cu barca au dispărut fără urmă. Vezi ce spun martorii:

Last Updated on iunie 12, 2017 ISU Brașov caută de duminică doi tineri care au dispărut pe râul Olt în zona localității Bod. Pompierii de la ISU au fost chemați de oameni ieșiți la iarbă verde care au auzit un strigăt de ajutor.

N-au vazut insa pe nimeni pe firul apei, iar echipajele de interventie chemate imediat au gasit in aval doar barca goala. Zona unde au disparut tinerii este adesea folosita pentru agrement, desi este periculoasa, spun pompierii.

Se pare ca cei doi tineri, de 27 respectiv 35 de ani, au fost surprinsi de cascada formata pe langa un baraj.Video Brașov: Doi tineri plecați la plimbare cu barca au dispărut fără urmă. Vezi ce spun martorii: 1

Ciprian Sfreja, purtatorul de cuvant al ISU Brasov, citat de stirileprotv.ro:
“Persoana care a anuntat evenimentul a auzit un strigat de ajutor, dar cand s-a deplasat la fata locului era doar barca goala. Noi am directionat imediat la fata locului un echipaj cu barca pneumatica”.

Se pare ca tinerii iesiti la plimbare cu barca nu au banuit pericolul din zona. Cei cu experienta in rafting stiu cum sa se fereasca.

Pompierii ii sfatuiesc pe toti cei dornici de balaceala sau plimbari cu barca sa mearga numai in locurile special amenajate. Iar copiii sa fie supravegheati in permanenta.

Vezi aici Video:

Revenim cu detalii!

Previous Story

FC Braşov se desființează. “Nu se înscriu în campionat”… “E clar că Steaua ne-a făcut deja înmormântarea, nu ştiu de ce nu respectă nimic în ţara asta?”

Next Story

Trenuri urbane la Brașov?! Concurență pentru Codreanu și RAT Metropolitan!