FC Braşov se desființează. “Nu se înscriu în campionat”… “E clar că Steaua ne-a făcut deja înmormântarea, nu ştiu de ce nu respectă nimic în ţara asta?”

Last Updated on iunie 12, 2017 FC Brașov se află la un pas de dispariție. T oată lumea spera ca FC Braşov să se salveze pe ultima sută de metri, dar se pare că acest lucru nu se va întâmpla. “Stegarii” nu se vor înscrie în liga a treia şi singura şansă a lor e ca Gigi Becali să plătească şi ultima tranşă pentru transferul lui Alexandru Chipciu la Anderlecht.

“E clar că Steaua ne-a făcut deja înmormântarea, nu ştiu de ce nu respectă nimic în ţara asta?! Vom face tot ce putem pentru a obţine această sumă şi pentru a putea trăi în continuare, deşi şansele sunt foarte, foarte mici”, a spus Vasile Dochița, președintele celor de la FC Brașov, cu o lună în urmă.

FC Braşov se desființează. "Nu se înscriu în campionat"... "E clar că Steaua ne-a făcut deja înmormântarea, nu ştiu de ce nu respectă nimic în ţara asta?” 1

“FC Braşov nu se va înscrie în Liga a 2-a. Va fi prima dată când Braşovul nu va avea nicio echipă în primele 3 ligi. Sunt oameni la club neplăiţi de luni bune, se află într-o situaţie disperată.

Florentin Petre mai încearcă o dată să meargă la Gigi Becali pentru a obţine banii pe Chipciu”, conform digisport.ro

După ce l-a vândut pe Alexandru Chipciu la Anderlecht, pentru 3,5 milioane de euro, vara trecută, FCSB nu și-a achitat încă obligațiile față de FC Brașov, club de la care îl achiziționase pe mijlocaș în 2012. Pentru că nu și-a primit cei 230.000 de euro, conform contractului, clubul ardelean a apelat la Federația Română de Fotbal, care i-a dat dreptate. Nici așa lucrurile nu s-au schimbat, banii neajungând nici până acum în conturile clubului de sub Tâmpa.

Previous Story

6 trenuri directe Braşov – Litoral, unul privat și 5 de la CFR. Vezi aici cât costă un bilet:

Next Story

Video Brașov: Doi tineri plecați la plimbare cu barca au dispărut fără urmă. Vezi ce spun martorii: