Foto Brașov: La Mall-ul Coresi, joi, se deschide primul magazin Hervis din oraș. Oferte speciale

(Last Updated On: June 14, 2017)

Hervis este unul dintre marii sustinatori ai sportului in Europa, fiind partener in organizarea majoritatii evenimentelor sportive pentru amatori si profesionisti, in tarile in care activeaza. Vienna City Marathon, Prag Marathon, HervisCup, Antenne Snowtour si Swatch Snow Mobile sunt doar cateva nume sonore ale evenimentelor sportive cu traditie in Europa si pe care Hervis le-a sustinut de-a lungul timpului.

Pe Facebook, Robert Lazar a adăugat fotografii cu mesajul: „Joi dimineață la ora 7 se deschide primul magazin Hervis din Brașov, la Coresi. Sunt reduceri și prețuri pentru toate buzunarele și gusturile. Aici găsiți mărci ca Salomon, Columbia, Salewa, Adidas, Nike, Puma, Arena, Under Armour, KTM și multe altele”.

Produsele apartinand a peste 40 de branduri internationale si marca proprie, sunt oferite in reteaua Hervis Sports la cele mai bune preturi si sunt dedicate activitatilor zilnice recreative si sporturilor indoor si outdoor (ciclism, inot, schi, alpinism, tenis, badminton, sporturi de echipa, fitness, bodybuilding, patinaj, sporturi de apa, etc.).

Reprezentanții magazinului pe Facebook: „Te asteptam pe 15.06.2017, ora 07.00, la deschiderea noului nostru magazin din BrasovAm pregatit pentru aceasta ocazie promotii speciale!”