(Foto) Accident Brașov: „La sensul giratoriu de la Zizinului cu Calea Bucuresti ! 3 masini implicate , nu stiu daca sunt victime , dar este destul de naspa!”

(Last Updated On: June 14, 2017)

3 mașini s-au lovit miercuri dimineața în sensul giratoriu de la Zizinului cu Calea Bucuresti. Se pare că de vină ar fi un șofer care ar fi ignorat semnul de Cedează Trecerea și a intrat într-o mașină condusă de o tânără, pe care ar fi accidentat-o destul de grav.

Pe grupul de Facebook Info Trafic jud Brașov, Robert Dinu a postat mesajul: „Accident la sensul giratoriu de la Zizinului cu Calea Bucuresti ! 3 masini implicate , nu stiu daca sunt victime , dar este destul de naspa!”

(foto: Diaa Dianaa)

Anna Maria: Nici unul din cei doi conducatori auto nu a fost vinovat. Vina apartine unui alt participant la trafic care i-a taiat fata masinii care a acrosat scoarul, cei doi au incercat evitarea accidentului insa din pacate nu au reusit intrand unul in celalalt. Am fost martora la acest accident, ma aflam in trafic in acel moment si am vazut exact ce s-a intamplat. Fiind paramedic am oprit pt acordarea primului ajutor victimelor!

Doamna bruneta, este bine, a suferit un atac de panica si leziuni minore, cea de-a doua victima nu a suferit leziuni. Ambii erau constienti si stabili

Gligoraș Robert: Asa arata masina noastra. Multumesc

(foto: Rosioru Daniel Marius)

(foto: Dani Si Atat)

(foto: Naicu Dani)

Revenim cu detalii!