Brașov: SUCCES! Proiectul Noului spital a fost depus la Senat! Urmează bătălia cu birocrația!

Last Updated on iunie 11, 2017 Medicul Dan Grigorescu de la Spitalul Județean a anunțat că a fost depus la Senat proiectul pentru noul spital din Brașov.
De urmărit reacția Ministerului Agriculturii care trebuie să aprobe transferul unui nou terne către Brașov de la Institutul Cartofului, după ce a cedat terenuri pentru Aeroport, Centrul de Afaceri și Centrul de Cercetare al Universității Transilvania.

Pe Facebook, medicul Grigorescu Dan a scris: „Cu mult mai repede decât ar crede și cei mai optimiști dintre pesimiști!”

Brașov: SUCCES! Proiectul Noului spital a fost depus la Senat! Urmează bătălia cu birocrația! 1

Marți, 6 iunie 2017.
Echivalent metaforic al începutului de viață intrauterină al unei noi ființe, este ziua de când, după depunerea lui la Senatul României în vederea dezbaterii, și-a început drumul spre aprobare Proiectul de lege pentru terenul Noului Spital al Brașovului.

În buna tradiție parlamentară românească, i se poate prevedea acestui proiect de lege un parcurs îndelungat (temporal) și anevoios (procedural) în traseul care cuprinde, succesiv, ambele Camere ale Parlamentului.

Dar dacă senatorii și deputații brașoveni vor înțelege că sistemul de spital de urgență din Brașov este pe calea imploziei funcționale (mai ales în viitoarea perioadă de doi ani, cât va dura reabilitarea a 60% din clădirea principală a Spitalului Clinic Județean de Urgență din str. Calea București), și dacă, în consecință, vor determina grăbirea parcursului acestui proiect de lege, atunci sunt șanse reale ca Noul Spital să ia ființă (legal, financiar și structural), cu mult mai repede decât ar crede și cei mai optimiști dintre pesimiști.

Asociația Noul Spital al Brașovului (ANSB) salută cu respect implicarea tuturor parlamentarilor de Brașov semnatari ai proiectului de lege, care dovedesc prin această acțiune că au înțeles că acesta este unul din marile deziderate ale comunității pe care o reprezintă.

Și nu în ultimul rând, apreciem la maxim faptul că deponentul proiectului la Senat a dorit să nu fie nominalizat în mod special pentru această implicare.
Respect tuturor!”

Previous Story

(Video) Accident Brașov: CARAMBOL cu 6 mașini! Două femei rănite!

Next Story

Brașov: Piața Asta închisă două zile, restricții la Piața Dacia