Brașov: Fără Parcare automatizată de 10 milioane de euro! „Am vrut să fac ceva util pentru Brașov, orașul meu natal, pe banii mei, pe proprietatea mea”

Last Updated on iunie 28, 2017 O firmă a depus la Primărie documentația pentru construirea unei parcări automatizate unde mașinile erau aduse cu un lift. Reprezentanții Primăriei au respins documentația precizându-se că planșa depusă de solicitant nu era în concordanță cu certificatul de urbanism, în care erau specificate doar birouri, nu și parcare. Chiar dacă reprezentanții firmei au prezentat … certificatul de urbanism eliberat în data de 18 octombrie 2016 în care este scris clar, negru pe alb, la punctul 3, REGIMUL TEHNIC: „Se solicită schimbare destinație din locuințe în birouri prin remodelare construcție existentă și (atenție!, n.r.) parcare automatizată”.

Directorul general al Elmas, Marton Geza, a declarat pentru mytex.ro.: „Am vrut să fac ceva util pentru Brașov, orașul meu natal, pe banii mei, pe proprietatea mea, mai ales că firma este specializată și recunoscută prin aceste sisteme de tip lift, cu toate că există un risc foarte mare al recuperării investiției, de aproximativ 10 milioane de euro, bani obținuți strict din fonduri private, din credite bancare.
Brașov: Fără Parcare automatizată de 10 milioane de euro! „Am vrut să fac ceva util pentru Brașov, orașul meu natal, pe banii mei, pe proprietatea mea” 1

Reprezentanții hotelurilor, pensiunilor din zonă, restaurantelor, în fapt a tuturor obiectivelor de interes turistic și de divertisment, s-au bucurat când au aflat de acest demers al nostru, pentru că – într-o proporție destul de mare – era rezolvată problema parcării mașinilor în Centrul Istoric, una ce cauzează multe bătăi de cap vizitatorilor.

Ofeream parcare în condiții deosebite, extrem de civilizate, de siguranță maximă, așa cum există în multe orașe importante din Europa. Dar, cum dragoste cu sila nu se poate face, dacă cei de la Primărie nu doresc această parcare, având o altă viziune în acest domeniu, nu o vom face”.

Previous Story

Brașov: UPDATE! Plângere penală pentru distrugerea unui deal în Schei. Se construiau 1,700 de apartamente fără autorizație, spune Primăria

Next Story

Brașov: Prima REACȚIE! George Scripcaru despre cele 1,700 de apartamente care se construiesc în Schei ilegal!