Accident Brașov: Copil lăsat inconștient pe Bulevardul Gării. Femeie lovită când traversa la Gară

Last Updated on iunie 16, 2017 Joi, două persoane au fost lovite pe trecerile de pietoni din apropierea Gării. Este vorba de un copil și o tânără de 26 de ani.

Un copil a fost lovit de un autoturism, joi seară, în jurul orei 20.00, în zona fostei treceri de pietoni de pe Bulevardul Gării, din zona Sălii Sporturilor. Minorul a fost găsit de medicii de la SMURD în stare de inconștiență, dar și-a revenit în urma măsurilor aplicate de medici, informează bzb.ro.

Accident Brașov: Copil lăsat inconștient pe Bulevardul Gării. Femeie lovită când traversa la Gară 1

O tânără în vârstă de 26 de ani a fost dusă joi după-amiază de urgență la Spitalul Județean după ce a fost lovită pe trecerea de pietoni.

Un bărbat în vârstă de 44 de ani, care circula cu viteză pe Bdul Gării, nu a acordat prioritate la trecerea de pietoni, astfel că a lovit-o pe tânăra care tocmai traversa, informează mytex.ro.

Poliţiştii sosiţi la faţa locului au demarat cercetările pentru stabilirea împrejurărilor exacte în care s-a produs accidentul, fiind deschis dosar penal pentru neacordare de prioritate şi vătămare corporală din culpă.

Revenim cu detalii!

Previous Story

Video Brașov: UPDATE! Câinele SALVATOR! A dat alarma când s-a aprins Hotelul Ciucaş

Next Story

Brașov: Filme în aer liber, în Piaţa Sfatului la Caravana Metropolis