Video Brașov: Vezi ce poate păți șoferul filmat în timp ce conducea şi vorbea la telefon

Last Updated on mai 17, 2017 Un şofer de autobuz din Braşov a fost filmat acum câteva zile în timp ce conducea şi vorbea la telefon iar pe toată durata convorbirii a manevrat volanul cu o singură mâna.

Șoferul a condus mai bine de 20 de minute cu telefonul la ureche si a amenintat-o pe pasagera care i-a atras atentia, scrie stirileprotv.ro

Femeia a postat imaginile pe facebook, iar comentariile au scos la iveala faptul ca acesta nu este un caz izolat. Conducerea Regiei de transport Brasov s-a autosesizat

Silviu Stefan, purtatorul de cuvant al RAT Brasov: “In ceea ce priveste sanctiunea, aceasta poate fi de la un avertisment scris pana la diminuarea salariului cu 10% pentru 3 luni”.

“Va dati seama de responsabilitatea pe care o aveti, aveti cel putin 50 de persoane in autobuz si dumneavoastra stati la telefon. Voi suna la politie”, i-a spus o calatoare soferului de autobuz care vorbea la telefon.

Vezi video aici:

“Poti sa suni si la mama-mare, poti sa suni si la ma-ta si la mama si la tata, suna unde vrei tu”, a fost raspunsul taios al soferului.

Previous Story

(Foto) Accident Brașov: Mașină răsturnată, ciocnire două șoferițe

Next Story

Brașov: Un nou sens giratoriu și o stradă pentru Mall-ul de la Hidro