Brașov: Un nou sens giratoriu și o stradă pentru Mall-ul de la Hidro

Last Updated on mai 18, 2017 Constructorii mall-ului Afi Palace de la Hidro au terminat prima fază (igienizarea zonei) iar acum au supus atenției primăriei planurile de construcție. Pentru fluidizarea circulației, pe strada Nicolae Titulescu, în zona intersecţiei cu strada Dimineţii, se va amenaja un sens giratoriu, care va asigura accesul către parcarea din incintă. De asemenea, va fi amenajată o nouă stradă de legătură între Nicolae Titulescu şi Bulevardul 15 Noiembrie, paralelă cu strada Roşiorilor.

Potrivit administratorului public al Braşovului, Miklos Gantz, reprezentanţii AFI au prezentat planurile noului mall şi ale spaţiilor pentru birouri, modul în care au în vedere amenajarea zonelor verzi în cadrul sistematizărilor verticale, dar şi sistemul de iluminat ambiental şi arhitectural de pe zonele de promenadă, informează bzb.ro.

Brașov: Un nou sens giratoriu și o stradă pentru Mall-ul de la Hidro 1

„Totodată, am avut discuţii şi cu privire la accesele şi ieşirile din viitoarea clădire, din proiect reieşind că se asigură acces pentru aprovizionare, dar şi către parcările sub şi supraterană.

Acum, urmează examinarea documentaţiei de către serviciul de specialitate, urmând a se analiza condiţiile de eliberare a autorizaţiei de construire”, a precizat Gantz.

(foto: AFI Palace)
Brașov: Un nou sens giratoriu și o stradă pentru Mall-ul de la Hidro 2 Brașov: Un nou sens giratoriu și o stradă pentru Mall-ul de la Hidro 3

Crezi că se va bloza circulația în zonă?

Previous Story

Video Brașov: Vezi ce poate păți șoferul filmat în timp ce conducea şi vorbea la telefon

Next Story

Brașov: ATENȚIE! Restricții de circulație cu ocazia Maratonului Internațional! Vezi străzile afectate: