Video Brașov: UPDATE 2. Incendiul de la „Ardealul” a fost stins după 4 ore! Vezi aici Video:

Last Updated on mai 5, 2017 Joi după-amiază un puternic incendiu a izbucnit la „Ardealul” pe Saturn. Acesta a fost stins după 4 ore, operațiunea fiind îngreunată de faptul că nu exista apă la hidranții din zonă. Incendiul s-a manifestat cu degajare mare de fum, dar fără să se înregistreze victime. Angajații clubului care se aflau în incintă la declanșarea incendiului s-au auto evacuat.

“Pentru lichidarea incendiului am intervenit cu nouă autospeciale. Cinci din Brașov, una din Predeal, una de la Bod și două de la Covasna. Intervenția a fost îngreunată din cauza presiunii mici a apei din hidranți. S-a intervenit de pe acoperișul clădirii și s-a folosit și tunul pentru stins incendii. Nu s-au înregistrat victime”, potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Brașov, Ciprian Sfreja și citat de agerpres.ro.

Video Brașov: UPDATE 2. Incendiul de la „Ardealul” a fost stins după 4 ore! Vezi aici Video: 1

Incendiului s-a declanșat din cauza folosirii focului deschis în spații deschise, după ce în cursul zilei s-a lucrat pe acoperișul clădirii, a precizat șeful ISU Brașov.

Incendiul s-a manifestat cu degajare mare de fum. Angajații clubului care se aflau în incintă la declanșarea incendiului s-au autoevacuat.

Vezi aici Video:

Vezi aici Video 2:

Revenim cu detalii!

Previous Story

Studentul din Brașov dat dispărut a fost găsit în această dimineață!

Next Story

3 CUTREMURE lângă Brașov, astăzi