Studentul din Brașov dat dispărut a fost găsit în această dimineață!

Last Updated on mai 4, 2017 Poliția anunță că l-a găsit pe studentul de 23 de ani care fusese dat dispărut de familie de câteva zile. Bogdan Mireţ, student în anul IV la Facultatea de Inginerie Electrică şi Tehnologia Informaţiei în cadrul Universităţii Oradea, dat dispărut de familie, a fost găsit teafăr şi nevătămat.

Potrivit unei informări transmise joi de Poliţia Bihor, Bogdan a fost găsit joi dimineaţă, de poliţiştii din cadrul Staţiunii Băile Felix în colaborare cu poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Oradea, pe raza localităţii Băile Felix, spun cei de la ebihoreanul.ro.

Studentul din Brașov dat dispărut a fost găsit în această dimineață! 1

“Acesta nu prezenta urme vizibile de violenţă şi nu a fost victima vreunei infracţiuni. Tânărul a fost încredinţat familiei”, se arată în informarea poliţiei.

După cum BIHOREANUL a mai scris, Bogdan Mireţ a plecat de acasă, pe 28 aprilie, fiind de negăsit de familia şi prietenii lui.

“Şi-a lăsat acasă telefonul, însă de obicei merge fără telefon mobil, şi la facultate, şi la serviciu, lucrează part-time la o firmă. Ne-am speriat, însă, când am văzut că nu se mai întoarce şi nimeni nu ştie nimic de el. Nu e genul de petrecăreţ, nu a mai plecat de acasă”, a povestit sora tânărului, Mirela Mireţ.

Previous Story

Foto Brașov: Update! INCENDIU puternic la „Ardealul”

Next Story

Video Brașov: UPDATE 2. Incendiul de la „Ardealul” a fost stins după 4 ore! Vezi aici Video: