Președintele Klaus Iohannis vine în vizită la Brașov. Vezi ce va face el aici:

Last Updated on mai 19, 2017 Președintele României, Klaus Iohannis vine în vizită în județul Brașov. Vizita va avea loc luni, 22 mai.

În programul de lucru al președintelui se află Institutul de Cercetare – Dezvoltare al Universității Transilvania, participarea la o dezbatere cu membrii comunității științifice și ai mediului privat din Brașov pe tema colaborării între mediul universitar și cel privat în zona cercetării.

Președintele Klaus Iohannis vine în vizită la Brașov. Vezi ce va face el aici: 1

De aici Klaus Iohannis va merge la Spitalul Sf. Constantin, după care va avea ocazia de a planta puietului cu numărul 2.000.000 din cadrul proiectului „Plant for the Planet”. Acesta se va întâlni cu inițiatorii proiectului „Plant for the Planet” și cu membrii comunității academice.

În programul președintelui este inclus și Râșnovul. După vizitarea primăriei și a centrului orașului, Klaus Iohannis va merge la cele patru trambuline de pe Valea Cărbunării.

Previous Story

Brașov. Compania germană Varta angajează 93 de persoane. Vezi locurile de muncă disponibile:

Next Story

(Video) Accidente Brașov: Mașină răsturnată și ciocnire VIOLENTĂ în intersecție! „In 5 ani nu am vazut atatea accidente acolo”