Brașov. Compania germană Varta angajează 93 de persoane. Vezi locurile de muncă disponibile:

Last Updated on mai 19, 2017 Producătorul german de baterii Varta Microbattery anunță că angajează 93 de persoane pentru fabrica sa din Brașov, firma având sediul pe bulevardul Griviței nr 1.

Cele mai multe joburi sunt  pentru montatori acumulatori (50), operatori la maşina de etichetat (25), maşinişti la maşini de ambalat (10), dar şi pentru stivuitorişti (3), electromecanici (3) sau ingineri electromecanici (2), potrivit infomaţiilor existente pe site-ul Agenţiei Judeţene Pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Braşov.

Brașov. Compania germană Varta angajează 93 de persoane. Vezi locurile de muncă disponibile: 1

Producătorul german de baterii Varta Microbattery, care deţine fabrica din Braşov de la începutul anului 2014, a intrat în 2015 pe locul 340 în topul celor mai mari exportatori din economie, potrivit datelor furnizate anterior de Institutului Naţional de Statistică, informează Ziarul Financiar.

Valoarea exporturilor făcute de companie nu este publică, acest tip de informaţii fiind considerate a fi „confi­denţiale“ de către Statistică, dacă se referă la o singură persoană juridică.

Previous Story

Brașov: Primăria crește tarifele la parcare, pe zone. Vezi la cât ajung:

Next Story

Președintele Klaus Iohannis vine în vizită la Brașov. Vezi ce va face el aici: