MINUNE! Construcţia autostrăzii Comarnic-Braşov începe de la Braşov

Last Updated on mai 15, 2017 Luminița de la capătul tunelului se vede și pentru autostrada Brașov-Comarnic. Deocamdată. Ministrul Transporturilor, Alexandru-Răzvan Cuc, a anunțat că la sfârșitul lunii iunie va fi semnat contractul de proiectare și execuție pentru primii kilometri din această autostradă.

Mai exact, vor fi executați primii (doar) 9 kilometri dintr-un total de 58 pe care îi are prevăzuți autostrada.

MINUNE! Construcţia autostrăzii Comarnic-Braşov începe de la Braşov 1

“Un tronson de autostradă, unde tot timpul au existat semne de întrebare, este Ploieşti-Comarnic-Braşov. Au existat diverse discuţii că nu s-ar dori construcţia autostrăzii Comarnic-Braşov. La sfârşitul lunii iunie vom semna contractul de proiectare şi execuţie pentru capătul de la Braşov. Construcţia autostrăzii Comarnic-Braşov începe de la Braşov. Vor exista primii 9 kilometri de autostradă de la Braşov la Cristian. De aproape un an de zile stă raportul de atribuire în sertar, începe acest proiect”, a declarat ministrul Transporturilor, citat de cotidianul.ro

Povestea celor 58 de kilometri prin munți este una a rateurilor, a eșcurilor, a abandonurilor, a cifrelor astronomice, a unor idei care nu pot fi puse în practică în România, a incompetenței și a nervilor duși la maxim pentru șoferii care se încumetă pe Valea Prahovei. UE nu vrea să plătească pentru acest tronson, statul caută diverse soluții iar ultima încercare este decongestionarea traficului prin construcția a două centuri, la Comarnic și Bușteni.

Previous Story

(Video) Brasovul, cel mai poluat oraș din România! Spune și PRO Tv astăzi! Vezi care sunt cauzele:

Next Story

Video Brașov: Șofer de autobuz, filmat în timp ce vorbește la telefon