Brașov: Fără Sala Polivalentă pentru că nu avem Aeroport. Vezi de ce nu dă bani guvernul pentru Aeroport:

Last Updated on mai 22, 2017 Lucrurile de la București se văd simplu: Nu vă facem investiții în sport (stadion, sala polivalentă) pentru că nu aveți Aeroport. Nu vă dăm bani de aeroport pentru că nu suntem proprietari, Consiliul Județean este. De ce nu poate fi luat Guvernul coproprietar pentru a primi bani?

Potrivit bzb.ro, Ministrul Tineretului şi Sportului, Marius Dunca s-a întâlnit vineri cu oameni de afaceri la Brașov și a declarat:

Brașov: Fără Sala Polivalentă pentru că nu avem Aeroport. Vezi de ce nu dă bani guvernul pentru Aeroport: 1

„Se face o analiză prin Ministerul Dezvoltării unde ar putea fi amplasate sălile polivalente. Avem o problemă la Braşov, pentru că nu avem aeroport. Toate competiţiile de anvergură, când le preiau federaţiile internaţionale, ne întreabă de infrastructură. Majoritatea competiţiilor internaţionale sunt duse acum la Cluj. Avem o problemă să aducem competiţii majore la Braşov, pentru că ne lipseşte aeroportul”.

Cât despre realizarea aeroportului, Dunca a transmis un mesaj de „susţinere”. „Are tot sprijinul meu (preşedintele CJ – n.r.) în realizarea acestui obiectiv, dar de vreme ce este proprietatea Consiliului Judeţean, Guvernul nu poate să îi dea fonduri, pentru că ar fi socotit ajutor de stat”.

(foto: bzb.ro)
Brașov: Fără Sala Polivalentă pentru că nu avem Aeroport. Vezi de ce nu dă bani guvernul pentru Aeroport: 2

Stadionul promis braşovenilor de Guvernul Ponta a fost „mutat” la Târgu Jiu (foto). Proiect CNI, de 48 milioane de euro.

[feedzy-rss feeds=”http://tiribomba-romania.info/category/top/feed” max=”1″ feed_title=”yes” target=”_blank” title=”200″ meta=”no” summary=”no” thumb=”yes” size=”100″ ]

Previous Story

Accident Brașov: Bărbat lovit pe trecerea de pietoni lângă Teatrul Dramatic

Next Story

Brașov. Antena 3 acuză: Profesori și elevi, siliți să vină la întâlnire cu Iohannis, la Universitatea Transilvania,. Vezi ce spune rectorul Abrudan: