Brașov. Antena 3 acuză: Profesori și elevi, siliți să vină la întâlnire cu Iohannis, la Universitatea Transilvania,. Vezi ce spune rectorul Abrudan:

Last Updated on mai 22, 2017 Antena 3 a prezentat în această dimineață, de mai multe ori, știrea că au fost luate „măsuri comuniste la Universitatea Transilvania din Braşov, pentru vizita de luni a preşedintelui Klaus Iohannis”. Invitațiile primite să asiste la conferința lui Iohannis au fost „simțite” de unii ca o obligație și de aici scandalul.

Conducerea instituţiei a declarat mobilizare generală pentru a umple aula de 500 de locuri în care va fi primit şeful statului şi ar fi obligat unii profesori şi studenţi să participe la eveniment, scrie Jurnalul naţional și preluat de antena3.ro.

Brașov. Antena 3 acuză: Profesori și elevi, siliți să vină la întâlnire cu Iohannis, la Universitatea Transilvania,. Vezi ce spune rectorul Abrudan: 1

Mai mult, au mutat de acolo, pe ultima sută de metri, cursul festiv organizat pentru absolvenţii din acest an ai uneia dintre facultăţi, într-o sală mai mică.

Profesorii și studenții au primit invitații pentru a merge la întâlnirea cu Iohannis dar unii au simțit că aceasta ar fi o obligație!

„Noi am trimis invitaţii. Iniţial, trebuiau să fie mai puţini colegi şi studenţi la această întâlnire. Pentru că aula oferă un spaţiu mai generos, am invitat un număr mai mare de colegi”, a explicat situaţia creată prorectorul Carmen Buzea, părintelui.

„De fapt, pentru mulţi, invitaţia este o obligaţie” spun cei de la Jurnalul Național..

În replică, Ioan Vasile Abrudan, rectorul Universităţii Transilvania din Braşov, neagă că i-ar fi convocat pe profesori și studenți.

Previous Story

Brașov: Fără Sala Polivalentă pentru că nu avem Aeroport. Vezi de ce nu dă bani guvernul pentru Aeroport:

Next Story

Klaus Iohannis: „Brașovul, un oraș dinamic și frumos. Mă bucur de fiecare dată când am prilejul să mă reîntorc”