Brașov: DISPĂRUT! “L-am căutat peste tot, la prieteni, colegi. Am pus afişe în oraş, i-am distribuit fotografia pe internet” L-ai văzut?

Last Updated on mai 4, 2017 Familia unui tânăr de 23 de ani din Brașov cere ajutorul pentru găsirea acestuia după ce a dispărut zilele trecute. Este student în anul IV la Facultatea de Inginerie Electrică şi Tehnologia Informaţiei în cadrul Universităţii Oradea, este căutat din 29 aprilie, de când a plecat de la locuința din Oradea, fără a mai da vreun semn de viață.

Bogdan Mireţ, un tânăr în vârstă de 23 ani din Braşov, student în anul IV la Facultatea de Inginerie Electrică şi Tehnologia Informaţiei în cadrul Universităţii Oradea, a plecat de acasă, vineri, la prânz, iar de atunci e de negăsit.
Citeste si
Studentul din Brașov dat dispărut a fost găsit în această dimineață!
Brașov: DISPĂRUT! "L-am căutat peste tot, la prieteni, colegi. Am pus afişe în oraş, i-am distribuit fotografia pe internet" L-ai văzut? 1

“A plecat, vineri, în jurul orei 13.30. Şi-a lăsat acasă telefonul, însă de obicei merge fără telefon mobil, și la Facultate, şi la serviciu, lucrează part-time la o firmă. Ne-am speriat, însă, când am văzut că nu se mai întoarce şi nimeni nu ştie nimic de el. Nu e genul de petrecăreţ, nu a mai plecat de acasă”, a povestit marți sora tânărului, Mirela Mireţ pentru bihoreanul.ro.

Bogdan are 1,85 metri în înălţime, circa 60 de kilograme, constituţie slabă, faţă ovală, ten deschis, ochi căprui, părul şaten închis, tuns scurt. Vineri era îmbrăcat într-o cămaşă cu carouri, o geacă bleumarin, purta pantaloni de culoare maro deschis şi pantofi sport albastri-verzui.

“L-am căutat peste tot, la prieteni, colegi. Am pus afişe în oraş, i-am distribuit fotografia pe internet”, spune tânăra.

Toţi cei care pot furniza orice informaţii despre Bogdan sunt rugaţi să contacteze cea mai apropiată unitate de Poliţie sau să apeleze gratuit numărul de telefon 112!

Previous Story

Promotor laudă Brașovul și critică Bucureștiul din cauza sensurilor giratorii. Vezi ce spune despre orașul nostru:

Next Story

Accident Brașov: Biciclist de 13 ani lovit pe trecerea de pietoni