Accident Brașov: Femeie lovită pe trecerea de pietoni

Last Updated on mai 30, 2017 O femeie a fost lovită de un autoturism luni după-amiază pe o trecere de pietoni din apropierea CEC, de pe Hărmanului.

Potrivit informațiilor de la purtătorul de cuvânt al IJP Brașov și prezentate de mytex.ro, în jurul orelor 19.20, brașoveanca a traversat strada Hărmanului, din municipiul Brașov, pe trecerea de pietoni din dreptul imobilului cu nr. 13, în timp ce era în funcțiune culoarea roșie a semaforului.

Accident Brașov: Femeie lovită pe trecerea de pietoni 1

A fost surprinsă și accidentată de un autoturism, condus regulamentar dinspre B-dul Gării spre str. M. Kogălniceanu, de un bărbat de 49 ani.
În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală ușoară a pietonului care a fost transportat la Spitalul Clinic Județean de Urgență Brașov, în vederea acordării de îngrijiri medicale.

În cauza a fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, instrumentat sub coordonarea unității de Parchet competente.

Amintim că purtătorul de cuvânt al ISU Brașov, Ciprian Sfreja, a precizat aseară, la scurt timp după producerea accidentului, că victima acuza dureri lombare și de șold atunci când a fost preluată de paramedicii SMURD.

Previous Story

Aeroportul Brașov: Lucrările reîncep în 75 de zile! „Suntem în grafic”. Vezi ce spune Adrian Veștea, președintele CJ:

Next Story

Accident Brașov: Fetiță de 3 ani, pe tricicletă, lovită de un autoturism care circula cu spatele