O nouă Telegondolă în Poiana Brașov

Last Updated on aprilie 8, 2017 O nouă Telegondolă în Poiana Brașov 1
Primăria vrea să finalizeze parcarea din Poiana Mică până de Paști și trebuie să găsească o soluție pentru turiștii care parchează acolo. Ar fi două, o linie de autobuze sau o telegondolă de la Parcare până în stațiune.

Pentru a vedea dacă această variantă de transport cu telegondolă este eficientă, în bugetul local pe 2017 a fost prevăzută suma de 120.000 de lei, cu care să fie realizat un studiu prin care să fie analizată o soluție tehnică, informează mytex.ro.

telegondola noua poiana brasov poiana mica parcare

Potrivit administratorului public al Brașovului, Miklos Gantz, traseul noii telegondole ar urma să pornească din fața parcării din Poiana Mică (unde există un teren care permite amenajarea stației) și să se termine în zona din care pornește acum telegondola din Poiana Brașov.

Pentru început, transportul turiștilor de la parcare la domeniul schiabil va fi asigurat prin introducerea experimentală a unei linii de transport în comun, conform administratorului public al Brașovului.

„Timp de o lună, pe traseu va circula un autobuz, după care, în funcție rezultatele acestei monitorizări, se va propune un traseu și va fi crescută frecvența de circulație a mijloacelor de transport în comun, în special iarna”, a explicat sursa citată.

Previous Story

Brasov: Concert VUNK. Vezi cât costă un bilet:

Next Story

(Foto) Brașov: UPDATE 2. Focul de pe Tâmpa a fost stins cu apa cărată cu peturi. Vezi de la ce a pornit focul: