(Foto) Poiana Brașov: Urșii au făcut prăpăd pe pârtie! Crezi că autoritățile îi vor împușca?

Last Updated on martie 6, 2017 Rpomânia are o tradiție în a împușca urșii care îndrăznesc să intre în oraș. Ursulețul din Sibiu sau ursul din Răcădău sunt doar două exemple cum acționează autoritățile. Ieri seară, Nu se ştie din ce motiv, urşii au distrus un tun mobil care produce zăpada artificială şi 30 de saltele de protecţie a pârtiilor din Poiana Braşov.

Potrivit administratorilor Domeniului Schiabil din Masivul Postavaru, pagubele provocate de urşii care au intrat pe pârtiile de schi se ridică la aproximativ 6000 de euro. Dacă tunul de zăpadă se mai poate repara, nu se mai poate face nimic în cazul saltelelor sfâşiate, informează rttbrasov.ro.

(Foto) Poiana Brașov: Urșii au făcut prăpăd pe pârtie! Crezi că autoritățile îi vor împușca? 1

Reprezentanţii domeniului schiabil au înaintat şi o cerere către Ocolul Silvic Râşnov pentru a se lua măsurile necesare.

În urmă cu două săptămâni, un instructor de schi din Poiana posta câteva imagini cu un urs ieşit din hibernare, surprins la marginea unei pârtii pe care se aflau schiori.

Pe Facebook, Casa Craita a adăugat fotografii cu mesajul: „Ursii au inceput sa ne produca stricaciuni…Rog organismele abilitate sa ne ajute cumva. Multumim !”

(Foto) Poiana Brașov: Urșii au făcut prăpăd pe pârtie! Crezi că autoritățile îi vor împușca? 2 (Foto) Poiana Brașov: Urșii au făcut prăpăd pe pârtie! Crezi că autoritățile îi vor împușca? 3 (Foto) Poiana Brașov: Urșii au făcut prăpăd pe pârtie! Crezi că autoritățile îi vor împușca? 4 (Foto) Poiana Brașov: Urșii au făcut prăpăd pe pârtie! Crezi că autoritățile îi vor împușca? 5 (Foto) Poiana Brașov: Urșii au făcut prăpăd pe pârtie! Crezi că autoritățile îi vor împușca? 6

Revenim cu detalii!

Previous Story

Gata cu Aeroportul? Brașovul trebuie să plătească o sumă uriașă pentru gunoaie!

Next Story

Brașov: Ești de acord? Amenzi pentru cei care scutură rufele de la fereastra blocurilor?