Poiana Brașov: 80 de centimetri de zăpadă, ieri, pe pârtii. Se va schia de Paști?

Last Updated on martie 31, 2017 Sezonul de schi nu s-a încheiat în Poiana Brașov o dată cu venirea primăverii. Iubitorii acestui sport încă mai pot schia pe pârtii și sunt șanse ca acestea să fie deschise și de Paști.

Deocamdată, municipalitatea braşoveană a anunţat că în acest weekend, cele mai multe dintre pârtii vor fi deschise. De altfel, ieri, pe partea superioară a Masivului Postăvarul, stratul de zăpadă avea 70 – 80 de centimetri şi se putea schia pe toate pârtiile, iar pe partea inferioară mai erau încă 30 de centimetri de zăpadă, fiind deschise pârtiile Drumul Roşu, Sulinar şi Bradul, informează bzb.ro

stiri Poiana Brasov partiii Pasti

„În funcţie de condiţiile meteo, încercăm să menţinem deschis domeniul schiabil, cel puţin în partea superioară a Postăvarului, şi săptămâna viitoare şi, dacă este posibil, chiar până la sărbătorile pascale . De altfel, perioada de valabilitate a cartelelor de acces la instalaţiile de transport pe cablu, care expira la data de 2 aprilie, va fi prelungită cel puţin până în 9 aprilie”, a declarat administratorul public al Braşovului, Miklos Gantz.

Previous Story

Brașov: FELICITĂRI! Elevii Colegiului Naţional “Andrei Şaguna” au adus acasă trei medalii de aur, una de argint, două de bronz şi patru menţiuni de la un concurs NASA!

Next Story

(Foto) Brașov: Arde Tampa! Incendiu în această seară. vezi aici foto: