Brașov: În nici 3 luni de la lansare, peste 30% din apartamentele Sunnvyille sunt vândute! Zidăria dintre apartamente este dublă, un mare plus pentru izolarea fonică și termică. Vezi aici cum arată interiorul:

Last Updated on martie 2, 2017 Brașovul a fost desemnat orașul din România cu cel mai avantajos cost al vieții din Romania iar cartierul Răcădău este pe primul loc la această categorie, în urma unui studiu online realizat în perioada noiembrie 2016 – ianuarie 2017 de websitul de imobiliare storia.ro.
Această ştire a avut ca efect imediat creşterea solicitărilor de apartamente noi, în special în Răcădău, desemnat acum oficial ca fiind cel mai sigur cartier al Braşovului.

„În cele aproape trei luni care au trecut de la lansarea proiectului nostru, acesta este vândut în proporţie de peste 30%. În acest ritm vom vinde cu siguranţă mai mult de jumătate din apartamente până la sărbătorile de Paşte.

Brașov: În nici 3 luni de la lansare, peste 30% din apartamentele Sunnvyille sunt vândute! Zidăria dintre apartamente este dublă, un mare plus pentru izolarea fonică și termică. Vezi aici cum arată interiorul: 1

Clienţii au încredere în experienţa Wallberg Properties demonstrată în cei peste 13 ani de dezvoltări imobiliare, sunt încântaţi de calitatea construcţiei, de raportul excelent calitate/preţ, precum şi de faptul că vor face parte dintr-o comunitate premium”, declară Romina Dovleac, CMO Sunnyville Braşov.

În proiectul Sunnyville, zidăria dintre apartamente este dublă, fiecare apartament având peretele lui, ceea ce înseamnă un plus imens de confort termic şi fonic. În plus, dacă vorbim de izolaţii trebuie menţionat şi termosistemul, care va fi executat cu polistiren de 15 centimetri, ceea ce va face ca peretele exterior să ajungă la aproape jumătate de metru grosime.

Brașov: În nici 3 luni de la lansare, peste 30% din apartamentele Sunnvyille sunt vândute! Zidăria dintre apartamente este dublă, un mare plus pentru izolarea fonică și termică. Vezi aici cum arată interiorul: 2 Brașov: În nici 3 luni de la lansare, peste 30% din apartamentele Sunnvyille sunt vândute! Zidăria dintre apartamente este dublă, un mare plus pentru izolarea fonică și termică. Vezi aici cum arată interiorul: 3

„Braşovenii sunt din ce în ce mai atenţi la calitatea locuirii şi încep să conştientizeze tot mai mult partea investiţională, faptul că, oricare ar fi scopul prezent al achiziţiei unui apartament, acesta este inevitabil o investiţie de viitor, de care vor beneficia ei sau urmaşii lor.

Valoarea zonei şi valoarea proiectului sunt cele două componente care contează pentru o investiţie bună.”, a mai precizat Romina Dovleac.

Brașov: În nici 3 luni de la lansare, peste 30% din apartamentele Sunnvyille sunt vândute! Zidăria dintre apartamente este dublă, un mare plus pentru izolarea fonică și termică. Vezi aici cum arată interiorul: 4

Mai multe detalii despre structura locativă, facilităţile şi eficienţa termică şi fonică a apartamentelor Sunnyville le găsiţi pe sunnyville.ro sau le veţi putea obţine la standul Sunnyville din cadrul TIB 2017 în perioada 9-12 martie la Braşov Business Park.

Previous Story

Aeroportul Brașov: O companie străină vrea să finalizeze lucrările cu 60 de milioane de euro!

Next Story

(Foto) Accident Brașov: Ciocnire violentă în intersecție