Brașov: Se poate! Uzina Roman a prins un contract în Taiwan pentru livrarea a 100 de camioane. Urmează Pakistan

Last Updated on aprilie 19, 2017 Uzina Roman Braşov a încheiat un contract de 12 milioane de euro pentru livrarea de circa 100 de camioane civile 6×6 în Taiwan.

Este o comandă relativ mare, prima după ceva timp, de camioane civile, pe care vom începe să o onorăm din acest an. Preţul pe unitate este de circa 120.000 de euro”, a declarat directorul fabricii Carol Rugacs, citat de capital.ro

Brașov: Se poate! Uzina Roman a prins un contract în Taiwan pentru livrarea a 100 de camioane. Urmează Pakistan 1

Pe lângă contractul din Taiwan, uzina braşoveană este pe punctul de a încheia o nouă înţelegere cu un partener din Pakistan pentru acelaşi tip de camion, însă cu volanul pe dreapta.

„Am trimis două unităţi, pentru probe, iar răspunsul partenerului a fost unul pozitiv. Acum se lucrează la omologarea acestui model pentru piaţa din Pakistan, apoi discutăm de dimensiunea şi termenii contractului”, mai spune Rugacs. În cazul unui răspuns pozitiv din partea partenerului din Pakistan, se va discuta şi numărul de bucăţi ce urmează a fi livrate.

Potrivit oficialului citat, concretizarea contractului cu Pakistan-ul ar însemna revigorarea uzinei braşovene şi angajări.

Camioanele Roman au capacitate de încărcare de 32 până la 40 de tone şi pot fi adaptate la multiple tipuri de transport şi lucrări. Acestea pot fi de tipul basculantă, autotractor sau chiar betonieră.

În prezent, Roman Braşov lucrează pentru MapN, într-un contract pentru livrarea a 23 de camioane militare, valoarea fiind de aproape două milioane de euro.  Toate camioanele trebuie livrate în acest an.

Previous Story

Brașov: PSD n-a cerut un leu pentru noi. Aeroportul – respins. Spitalul – respins. Autostrada – respinsă

Next Story

Brașov: Ministrul Marius Dunca „explică” de ce nu a dat bani pentru Aeroport, Spital și Autostradă. Vezi replica lui Adrian Veștea, președintele CJ: