(Foto) „RAT Brasov 10.01.2017, ora 18:23, abonament lunar 70 Lei, reducere studenti 0%. Conditii? Ca afara, doar ca nu bate vantul, sau cel putin, nu prea tare. Shame! Shame! Shame!”

Last Updated on ianuarie 11, 2017 Șoferii de la RAT se apără și spun că dimineața autobuzele este normal să fie înghețate. Dar ce explicație se poate da când la ora 18:00 interiorul  arată ca la Polul Nord?

Pe Facebook, Laurentiu Chivarana adăugat două fotografii cu mesajul: „RAT Brasov 10.01.2017, ora 18:23, abonament lunar 70 Lei, reducere studenti 0%. Conditii? Ca afara, doar ca nu bate vantul, sau cel putin, nu prea tare. Shame! Shame! Shame!”

(Foto) „RAT Brasov 10.01.2017, ora 18:23, abonament lunar 70 Lei, reducere studenti 0%. Conditii? Ca afara, doar ca nu bate vantul, sau cel putin, nu prea tare. Shame! Shame! Shame!” 1 (Foto) „RAT Brasov 10.01.2017, ora 18:23, abonament lunar 70 Lei, reducere studenti 0%. Conditii? Ca afara, doar ca nu bate vantul, sau cel putin, nu prea tare. Shame! Shame! Shame!” 2

Mary Niko Incercati autobuzele Codreanu si pe RAT vi se va parea ca ati ajuns in paradis
Bularca Loredana Dacă ar fi stat si autobuzele intr o hală încălzită ar fi fost altfel
Mihai PrisecaruIn care autobuz nu ingheti dimineata la primele curse, 
Spune – mi si mie ,unde se afla ?
Tu la tine in masina dupa cat timp ai caldura?
Daca sunt mai bune a lui Firea mergi in Bucuresti.
Cred ca nu -ti iese,,pasenta ” in afacere de esti obsedat de RAT.
Mai insista poate reusesti ,,,degeaba ” nu postezi tu !
Florin UrzicaLucrati cumva la RATBV ? De cite ori v-ati urcat in autobuz si acele aeroterme aflate sub scaune nu functionau ? Eu chiar dimineata am fost la 7 si nu functionau , banuiesc ca de la 5.30 pina la 7 aveau timp sa se incalzeasca un pic !!!
Delia Morosanu Mulțumesc Primărie Brașov si firmei de deszăpezire ca la ora 7.30 am reușit să alunec până la muncă pe drumurile albe ….
Previous Story

Brasov: Au ieșit autobuzele RAT pe traseu? „Dimineata la 5.30 stai in autobuz ca intr un cavou. Degeaba plătim abonamente” Cât ai înghețat în stație în această dimineață?

Next Story

(Video) „Asa se circula azi in Brasov…..oras de poveste….”