Brasov: Au ieșit autobuzele RAT pe traseu? „Dimineata la 5.30 stai in autobuz ca intr un cavou. Degeaba plătim abonamente” Cât ai înghețat în stație în această dimineață?

Last Updated on ianuarie 11, 2017 Brașovenii sunt total nemulțumiți de activitatea RAT Brașov și se așteptau la o reacție rapidă a primarului, pe modelul de la București unde Gabriela Firea l-a demis imediat pe directorul companiei de transport când a greșit.
Ieri 43 de autobuze din 130 nu au reușit să iasă pe traseu dar cel mai supărator lucru a fost că nu s-a anunțat acest lucru. Au montat tabele electronice degeaba în stație. S-a inventat Facebook, există televizor, un simplu anunț se distribuia imediat iar oamenii nu mai stăteau ca pinguinii în stație să înghețe.

Mai jos aveți reacția brașovenilor la întâmplarea de ieri: Brasov: Au ieșit autobuzele RAT pe traseu? Cât ai înghețat în stație în această dimineață?

Brasov: Au ieșit autobuzele RAT pe traseu? „Dimineata la 5.30 stai in autobuz ca intr un cavou. Degeaba plătim abonamente” Cât ai înghețat în stație în această dimineață? 1

Ionel Chirila I-au luat prin surprindere gerul

Simona Muresan Cine are dreptul legal sa tragă conducera RAT la raspundere?

Cristina Sava Știi cine are dreptul să tragă la răspundere conducerea Rat, Simona Muresan? Noi, ăștia care platim orice călătorie și ne bazăm pe orarul afișat. E bătaie de joc faptul că nu își respectă programul, nici cel afișat pe net, nici cel de pe panouri, astfel încât suntem nevoiți să înghețăm in stații. Cel putin daca ar spune ceva gen….băi proștilor, ăia cu abonamente…nu vă bazați pe noi în perioada asta….am știi ce avem de facut.

Ana-Maria Chirila Isi bat joc de noi:( eu am stat sambata o ora in statie dupa masina 8 timp in care trei masini s au retras la garaj si noi stateam ca niste prosti in frig. Nu merita sa le mai platim abonamentele

Maria Alecu Dar eu as intreba: Brasovul mai are primar?

Viorica Boghiu Da, am patit o. Mi s a pus piciorul în ghips, și ia taxi dacă poți. Parcă era război.

Sergiu Bodean Si peste jumate din aparatele pentru bilete nu sunt functionale

 

Claudia IanofschiStai linistit ,pe patinoarele din autobuze nu vei intilni controlori,au grija sa ramana integri fizic,ca moral nu mai sunt demult,pana in primavara.
Rodica RăduțăŞi d-nul director mai stă pe scaunul lui cald?Ce zice Primarul de această situație?Gabriela Firea l-a demis pe director din funcție.La Braşov nimeni ,nimic.D -nul dir. are maşină la scară pe banii noştri ,stă la căldurică şi în maşină şi în birou de unde nici nu vede ,nici nu aude nimic.El este un “biet nevinovat”de care ne tot agățăm ,ca o scamă.
Florin UrzicaDimineata la Hidro A linia 31 am asteptat 35 minute !!!
Burciu AndreiInteresant este ca, desi am vazut de cateva zile bune la televizor, si peste tot, ca vor veni perioade de ger, nimeni nu i-a nici o masura pentru a preveni o astfel de situatie.
Si cand zic asta ma refer la cei de la ratbv.
Dupa ce ca in dotare au doar “rable” nici macar nu se ocupa putin de intretinerea lor.
Incompetenta e la ea acasa.
Marianne AlbiciRAT e o companie jalnica!
O rusine pt un oras ca Brasov!
Pt RAT sunt mereu -27 C (ironic) in orice anotimp.
Nr tel pt reclamatii este 0268334678, dar nu va obositi sa sunati. Eu am facut zeci de reclamatii, totul inutil
Linda Nica Autobuzul 20 catre Poiana nu are caldura, inauntru este gheata pe jos ca la patinoar
Daniela Barbascu Rușine am stat 30min.in stație la 5dimineata și ne-am congelat.Dar cum prinde pe careva fără bilet repede dau amenzi.rusineeeeeeee.
Fichiu Robertino Luați model primarului de la București. Demiterea. Urgent. Fără drept de apel.
Gabriella Pauna Nitoias Dimineata la 5.30 stai in autobuz ca intr un cavou.Degeaba plătim abonamente lunar ,nu se respecta nici orarul curselor ,in zilele când nu au fost -20 ,la ce sa ne asteptam zilele astea !
Previous Story

„SUPERLAND” Brașov, unic în România. Se construiește unul dintre cele mai mari parcuri de distracții din țară pentru copii. Vezi cum va arată:

Next Story

(Foto) „RAT Brasov 10.01.2017, ora 18:23, abonament lunar 70 Lei, reducere studenti 0%. Conditii? Ca afara, doar ca nu bate vantul, sau cel putin, nu prea tare. Shame! Shame! Shame!”