(Foto) Brașov: Pericol pe DN1A- Cheia-Valeni. „După ce, cel puțin 7 autoturisme au făcut pană … am fost nevoiți sa semnalizăm acest obstacol, creându-i un perimetru din zăpadă pentru vizibilitate, iar în groapa plantând un pom, care sperăm că nu va înverzi la primăvară în acest loc…”

Last Updated on ianuarie 3, 2017 Pe drumul (DN1A- Cheia-Valeni) din municipiul Sacele (Brașov) a răsărit o groapă. Până acum 7 mașini și-au distrus roțile acolo. Până la astuparea ei a fost „plantat” un copac ca indicator de avertizare.

Pe Facebook, Marius Guran a postat fotografii cu mesajul: „După ce, cel puțin 7 autoturisme au făcut pana, deteriorându-şi atât cauciucurile cat și jantele deoarece au trecut printr-una dintre gropile de pe str. Barajului (DN1A- Cheia-Valeni) din municipiul Sacele, iar cetateni din zona se bucurau că pot câștiga un ban cinstit, în urma reparării roților, am considerat ca un indicator rutier de avertizare poate “dispărea ușor”, am anunțat atât Districtul Brădet, cat și Primăria Săcele ca în cartierul Gircin este o groapă de aproximativ un metru pătrat, cu adâncimea de 25 cm și ar fi bine sa o astupe chiar și cu pământ peste noapte.

(Foto) Brașov: Pericol pe DN1A- Cheia-Valeni. „După ce, cel puțin 7 autoturisme au făcut pană ... am fost nevoiți sa semnalizăm acest obstacol, creându-i un perimetru din zăpadă pentru vizibilitate, iar în groapa plantând un pom, care sperăm că nu va înverzi la primăvară în acest loc...” 1

Timp de 5 ore nimeni nu a fost interesat de acest aspect, poate și din cauza “orei târzii” la care i-am anunțat, aproape 20:00.

Pentru ca multi turiști care și-au petrecut revelionul la Brașov, alegeau DN1A, am fost nevoiți sa semnalizăm acest obstacol, creându-i un perimetru din zăpadă pentru vizibilitate, iar în groapa plantând un pom, care sperăm că nu va înverzi la primăvară în acest loc…”

(Foto) Brașov: Pericol pe DN1A- Cheia-Valeni. „După ce, cel puțin 7 autoturisme au făcut pană ... am fost nevoiți sa semnalizăm acest obstacol, creându-i un perimetru din zăpadă pentru vizibilitate, iar în groapa plantând un pom, care sperăm că nu va înverzi la primăvară în acest loc...” 2 (Foto) Brașov: Pericol pe DN1A- Cheia-Valeni. „După ce, cel puțin 7 autoturisme au făcut pană ... am fost nevoiți sa semnalizăm acest obstacol, creându-i un perimetru din zăpadă pentru vizibilitate, iar în groapa plantând un pom, care sperăm că nu va înverzi la primăvară în acest loc...” 3 (Foto) Brașov: Pericol pe DN1A- Cheia-Valeni. „După ce, cel puțin 7 autoturisme au făcut pană ... am fost nevoiți sa semnalizăm acest obstacol, creându-i un perimetru din zăpadă pentru vizibilitate, iar în groapa plantând un pom, care sperăm că nu va înverzi la primăvară în acest loc...” 4

Revenim cu detalii!

Previous Story

„E un frig în autobuzele din Brașov de mori, mai ales diminețile”

Next Story

Brașovul are un ministru în guvernul lui Liviu Dragnea! Crezi că va ajuta orașul să finalizeze Aeroportul?