„E un frig în autobuzele din Brașov de mori, mai ales diminețile”

Last Updated on ianuarie 3, 2017 Compania RAT Brașov, premiată anul trecut în cadrul Galei Topului Național al Firmelor 2016, se pare că și-a uitat serviciile de bază pe care trebuie să le ofere călătorilor: să ajungă la timp în stații si să dea drumul la căldură în autobuze.

Pe Facebook, Ernest Andrei Hegyia scris: „E un frig în autobuzele din Brașov de mori,mai ales diminețile…bine e si vina mea ca nu am mașină încă dar nu cumva sa riste sa bage căldură ca după cine mai fura niste motorina ?=))”

„E un frig în autobuzele din Brașov de mori, mai ales diminețile” 1

(foto: bzb.ro)

Giulia Andreoni RAT BRASOV, astazi am venit seara de la gara cu masina 4 – oribil !!! halal , complet inghetat , -16 afara , -18 inauntru . LA 1 EURO BILETUL , NU CREDETI CA MERITAM UN MINIM DE RESPECT ???? MAINE VOI POSTA TERMOMETRUL CU TEMPERATURA DIN AUTOBUZE LA BRASOV PE TOATE SITEURILE SI LA STIRI ( K TOT NU AU SUBIECTE LA INCEPUT DE AN ) . RUSINE !!! ORAS DE POVESTE HORROR ,SI ” TURISTIC ” pe deasupra

Adrian Gales Era de asteptat sa fie aglomerat traseul de Poiana in aceasta perioada…Se intampla in fiecare an. Partea proasta e cand trebuie sa ajungi la serviciu, nu la sanius…Azi de dimineata am stat 40 de minute in statia Berzei pana a venit prima masina (inghetata bocna) spre Darste, ca sa ajung la munca. Vax orar…La intoarcere am venit pe jos, ca era soare si frumos. Oricum, am facut doar 30 de minute din Darste pana-n Steagu’…Poate in statie as fi asteptat mai mult.

Catalina Dumitru Și pe linia 28 și 25 e foarte aglomerat
Radu BoteaPe linia 5 și pe linia 23 dimineața la ora 7 este exact la fel.
Vali Rasa Adevărat! Autoritățile nu deranjează cu nimic acest stat în stat numit RAT Brașov. După ce că circulă prost și oferă condiții de cursă rurală, șoferii își permit să sporovăie la telefon ca și cum s-ar afla în propria sufragerie, să fumeze și să înjure călători. Poliția sancționează doar fraieri.
Previous Story

(Foto) 3 accidente pe drumul spe Poiana Brașov. Ce s-ar fi întâmplat dacă unul dintre șoferii vinovați ar fi intrat într-un autobuz arhiplin, cu 150 de călători înghesuiți pe 70 de locuri?

Next Story

(Foto) Brașov: Pericol pe DN1A- Cheia-Valeni. „După ce, cel puțin 7 autoturisme au făcut pană … am fost nevoiți sa semnalizăm acest obstacol, creându-i un perimetru din zăpadă pentru vizibilitate, iar în groapa plantând un pom, care sperăm că nu va înverzi la primăvară în acest loc…”