(Foto) Accidente Brașov: Pieton lovit în sensul giratoriu, dubă lovită la intrarea în benzinărie!

Last Updated on ianuarie 9, 2017 Două accidente au avut loc în urmă cu câteva minute. Un pieton a fost lovit în sensul giratoriu de la Gemenii iar o dubă a fost lovită de un autoturism când vroia să intre la Lukoil, la intrare pe centură.

Pe grupul de Facebook Info Trafic jud. Brașov, Vio Dumașca a scris: Pieton lovit in giratoriu, zona Gemenii. Politie si salvare la fata locului. Via Barbuceanu Romario(Foto) Accidente Brașov: Pieton lovit în sensul giratoriu, dubă lovită la intrarea în benzinărie! 1

Flo Rin: „Accident cu victima in giratoriul din Gemenii-Zizinului in fata la PostaRo.
2 echipaje Politie + 1 SMURD + 1 duba Criminalistica?
Am impresia ca pietonul a traversat/taiat giratoriul si soferul Golfului alb nu l-a vazut…Ora 18;50”

Tot pe același grup, Dan Mircea Vasilescu a scris: „Accident la Lukoil pe Zizin înainte de intrarea în centură. Posibil să se aglomereze. Era o dubă care, cred, încercase să intre de pe contrasts în benzinarie. În ea a intrat un autoturism”.

Foto: Barbu Paula Gabriela
(Foto) Accidente Brașov: Pieton lovit în sensul giratoriu, dubă lovită la intrarea în benzinărie! 2

Potrivit purtătorului de cuvânt al Serviciului Județean de Ambulanță, dr. Adriana Palaghiea, citat de mytex.ro, prin 112 s-a precizat că ar fi vorba despre trei victime, dar echipajele medicale au găsit doar două victime: un adult și un copil. Ambele persoane sunt conștiente.

Revenim cu detalii!

Previous Story

Brasov: UPDATE se închid școlile

Next Story

Brașov: – 29 de grade! Este bine că s-au închis școlile?