(Foto) Accident Brașov: 3 mașini lovite la ieșire din oraș

Last Updated on ianuarie 2, 2017 Trei autoturisme au fost implicate în această seară într-un accident la ieșire din Brașov, la Timișul de Jos. Se circulă alternativ, pe câte o bandă.

Pe grupul de Facebook Info Trafic Jud Brașov, Cristina Marian a postat fotografii cu mesajul: „Accident 3 mașini implicate in apropiere Timișul de Jos. Se circula alternativ”

(Foto) Accident Brașov: 3 mașini lovite la ieșire din oraș 1 (Foto) Accident Brașov: 3 mașini lovite la ieșire din oraș 2 (Foto) Accident Brașov: 3 mașini lovite la ieșire din oraș 3

Maya Karolina Mihaela: Poate daca erau auto benzi nu erau atâtea accidente si erau loc si ptr vitezomani. Asa ca lasati alcoolul si viteza si fiti contienti ca ati putea lua viata unor oameni nevinovati.

foto: Alin Ivan
(Foto) Accident Brașov: 3 mașini lovite la ieșire din oraș 4
Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că din cauza unui accident, traficul rutier pe DN1 Brașov – Predeal, pe sensul către Ploieşti, se desfăşoară îngreunat la kilometrul 156+600 de metri(Timişul de Jos) – ora 17:30.

Reamintim că, valorile de trafic sunt extrem de ridicate iar între Braşov – Predeal- Buşteni şi Sinaia se formează, pe anumite tronsoane, coloane de autovehicule.

Conducătorii auto care doresc să se deplaseze pe ruta Brașov – Ploiești sunt sfătuiți să utilizeze DN1A Săcele – Cheia – Vălenii de Munte. Automobiliștii care doresc să se întoarcă din Brașov în Capitală pot folosi, pentru a evita ambuteiajele, ruta Brașov – DN73 – Râșnov – Bran – Câmpulung – Pitești – A1 – Pitești – București.

Previous Story

(Foto) Accident Brașov: Ciocnire violentă în intersecție. Vezi aici foto:

Next Story

(Foto) „RAT Brașov, niște nesimțiți!”