Brașov: Ajută copiii de la Brădet după incendiul de ieri. 71 de copii au rămas fără adăpost. Vezi aici lista cu ce au nevoie:

(Last Updated On: January 12, 2017)

Brașoveni se mobilizează să-i ajute pe copii care au rămas fără adăpost în urma incendiului de ieri de la Centrul de reabilitare de la Brădet, Săcele. Poți să ajuți?

Pe Facebook, Nicolae Sdraila a scris: „Pentru cei care m-au intrebat, acestea-s marimile si nevoile acute. Insa, orice ajutor e bine-venit. Nu este o conditie ca bunurile sa fie noi.(La Bradet sunt in total 71 de copii de toate varstele).Ne vedem vineri la 10.00!”

Tudor Geangălă „La Bradet, la centrul de reabilitare si plasament, a ars ieri casa fetelor.18 tinere, intre 4-17 ani, au ramas fara nimic si au fost mutate in Casa Chris. Mai jos gasiti o lista cu lucrurile de care este nevoie in momentul de fata. Le puteti aduce vineri dimineata la ora 10 in parcarea Coresi, in fata magazinului Pepco. Pentru alte detalii 0744137854 Sdraila Nicolae.

Donatul banilor este complicat deoarece respectivul centru tine de Consiliul Local si deci reconstructia cade in ograda acestuia. Incercam sa aflam in zilele ce urmeaza cum putem grabi procesul de reconstructie.

Inteleg ca zilele urmatoare se va deschide si un cont pentru donatii, voi reveni cu o postare atunci”.

Kendi Ernest „Haideți să ajutăm! Pentru Săcele: Vineri, între orele 12:00-20:00 – Sala de Sport din Ștefan Cel Mare. Pentru Brașov : Vineri – Ora 10:00 – Parcare Coresi, în față la Pepco”.
Zanutza Zanutza Oana Dam si noi o mana de ajutor oameni buni?  Sunt sigura ca toate avem prin sifonier haine care nu le mai purtam! ?

“La Bradet, la centrul de reabilitare si plasament, a ars astazi casa fetelor.18 tinere, intre 4-17 ani, au ramas fara nimic si au fost mutate in Casa Chris. AU MARE NEVOIE DE: pături, asternuturi, imbracaminte si incaltaminte(pentru inceput).Vineri dimineata, la orele 10.00, ne intalnim (cu ajutoarele pentru fete) in parcare la Coresi (in fata la Pepco).Pentru alte detalii 0744137854(sdraila nicolae).Doamne ajuta-le! Iar noi HAIDETI SA LE AJUTAM!”