Brașov: Frig în școli?! Elev: „Au zis ca va fi cald in scoli…. au zis…”. La tine în școală cum este?

Last Updated on ianuarie 9, 2017 Inspectoratul școlar a promis elevilor-pinguini din Brașov că le va face căldură în școli. Se pare însă că sunt probleme în unele colegii. La tine la școală este cald?

De exemplu, Pe Facebook, un elev de la Colegiul de Stiinte ale Naturii “E. Racovita” din Brasov a postat o fotografie cu colegii îmbrăcați cu haine groase la cursuri însoțită de mesajul: „Au zis ca va fi cald in scoli…. au zis…”.

Brașov: Frig în școli?! Elev: „Au zis ca va fi cald in scoli.... au zis...”. La tine în școală cum este? 1
(foto: arhiva)

Mai mult, ANM a aanunțat o avertizare de ger persistent pentru luni și marți, și pentru Brașov.: Cod Portocaliu. „În intervalul 9-10 ianuarie în Oltenia, Muntenia, Dobrogea, Moldova, Transilvania şi în Maramureş, gerul se va intensifica, astfel încât minimele vor fi cuprinse, în general, între -29 şi -15 grade, iar maximele între -15 şi -10 grade.”

Duminică, inspectorul şcolar general Ariana Bucur a spus că la Braşov nu este cazul să fie anulate cursurile. „Am vorbit cu directorii de şcoli, cu prefectul şi cu domul Rechiţean de la ISU şi mi s-a spus că la noi nu sînt probleme deosebite, nu avem drumuri blocate, iar unităţile de învăţămînt au combustibil sau lemne pentru a asigura căldura în clase.

Probabil vor mai încălzi sălile de clasă încă de astăzi pentru a nu fi probleme. Prin urmare cursurile nu vor fi suspendate la noi în judeţ, pentru că nu este necesar. În alte judeţe este altă situaţie, cu drumuri blocate, dar la noi nu este cazul“, a spus Bucur.

Previous Story

Foto Brașov: „Se circula extrem de greu cum cobori din Racadau. Cred ca e coada de la sensul giratoriu de la judetean pana la cramele lui Decebal”

Next Story

Brașov: Se SUSPENDĂ cursurile în școli! Vezi anunțul de ultimă oră a ISU: