Video Brașov: 14 elevi INTOXICAȚI la Meșotă!

Last Updated on decembrie 14, 2016 14 elevi de la Colegiul Naţional Dr. Ioan Meşotă au fost duși de urgență marți seară la spital după ce au inhalat vapori toxici în timpul prelor de curs. Copiii s-au intoxicat după ce vaporii de adeziv de la linoleumul proaspăt pus de muncitori s-au răspândit în sala de clasă.

Muncitorii au folosit niște lămpi de încălzire a linoleumului pentru a finaliza mai repede lucrarea, ceea ce a făcut ca vaporii de adeziv să se degaje în aer, informează digi24.ro.

Video Brașov: 14 elevi INTOXICAȚI la Meșotă! 1

„Probabil că a fost foarte aglomerată perioada de ieri după-amiază și cineva a decis să desfășoare cursurile într-o sală în care această operațiune nu se finalizase. E în curs de analiză și vom vedea cum s-au desfășurat lucrurile și cum s-a derulat incidentul.

Cert e că graba a dus la această situație, dorința de a grăbi uscarea adezivului și montarea aerotermei au adus prejudicii copiilor”, a declarat Ariana Bucur, inspector general ISJ Brașov.

Vezi aici Video:

Copiii sunt în stare stabilă și sunt internați la Spitalul Clinic din Brașov. Inițial au fost internați șapte copii și apoi încă opt care aveau aceleași simptome.

Previous Story

Brașov: USR este a doua forță politică în municipiu. Doi șaguniști sunt parlamentari USR

Next Story

Brașov: Cadouri pentru clienţii Carrefour. Led TV, cuptor cu microunde, aspirator, storcător legume – fructe, maşina tocat, epilator şi mixer mînă