Brașov: Cadouri pentru clienţii Carrefour. Led TV, cuptor cu microunde, aspirator, storcător legume – fructe, maşina tocat, epilator şi mixer mînă

Last Updated on decembrie 14, 2016 Carrefour Braşov a pregătit pentru aceste Sărbători mai multe surprize pentru brașoveni. Începînd cu luna decembrie 2016, Centrul Comercial Carrefour Brasov îşi întîmpina clienţii într-un concept special regîndit pentru ei, un spaţiu modern, cu oferte pentru fiecare.

În plus, clienţii care în perioada 16-23.12.2016 vor face cumpărături în valoare de minimum 200 lei/bon din hypermarket şi de minimun 100 lei/bon din galerie vor avea posibilitatea să-şi aleagă de sub brad unul dintre cadourile de casă nouă – Led TV, cuptor cu microunde, aspirator, storcător legume – fructe, maşina tocat, epilator şi mixer mînă – sau să primeasca unul dintre zecile de daruri pregătite de Moş Crăciun, informează monitorulexpres.ro.

Brașov: Cadouri pentru clienţii Carrefour. Led TV, cuptor cu microunde, aspirator, storcător legume - fructe, maşina tocat, epilator şi mixer mînă 1

Şi dacă nu aveti cu ce să ajungeţi la noi, Moşul a pus în sacul lui un cadou special – un FIAT 500! Aveţi toate şansele sa va întoarceti acasă cu o maşină nouă, plină de cadouri!

Previous Story

Video Brașov: 14 elevi INTOXICAȚI la Meșotă!

Next Story

(Foto) Accident Brașov: UPDATE! Taximetrist în comă după ce a fost lovit de o mașină de teren. „Practic se afla sub maşină, am reuşit să-l descarcerăm şi să-l preluăm cu SMURD-ul”