(Video) Accident Brașov: 3 copii răniți după ce două autoturisme s-au ciocnit pe un drum care nu a fost curățat de zăpadă

Last Updated on decembrie 29, 2016 Un accident de circulație a avut loc miercuri între localitățile Vulcan și Codlea. Cum cei de la Consiliul Județean nu au desăpezit șoseaua două autoturisme s-au ciocnit.

Potrivit codlea-info.ro, două autoturisme s-au lovit puternic când șoferul unuia dintre acestea a derapat și a pierdut controlul direcției de mers. Mai multe echipaje SMURD și două unități de descarcerare au ajuns la fața locului pentru a acorda primul ajutor victimelor printre care se aflau și 3 copii.

(Video) Accident Brașov: 3 copii răniți după ce două autoturisme s-au ciocnit pe un drum care nu a fost curățat de zăpadă 1

Mașinile au fost serios avariate, iar airbag-urile au salvat vieți de această dată. Victimele au răni ușoare și sunt toate conștiente, fiind în afara oricărui pericol.

Vezi aici Video postat de Municipiul Codlea pe Youtube.com:

Revenim cu detalii!

Previous Story

Brasov. Polițistul Marian Godina: „Se închide drumul spre Poiană. Sunt curios, o fi primit vreun salariu d-ăla de merit vreun agent de poliție rutieră din Brașov, vreunul d-ăla de-i dârdâie izmenele prin vreo intersecție?”

Next Story

Parlamentari din Brașov, bătălie pe Taxa Radio-TV. Mara Mareș: „Ce s-a întâmplat miercuri în Parlament este nedemn pentru un stat democratic”. Vezi reacția senatorului Marius Dunca: