Parlamentari din Brașov, bătălie pe Taxa Radio-TV. Mara Mareș: „Ce s-a întâmplat miercuri în Parlament este nedemn pentru un stat democratic”. Vezi reacția senatorului Marius Dunca:

Last Updated on decembrie 29, 2016 Miercuri, Parlamentul României, majoritar PSD-ALDE, a decis să retrimită președintelui Klaus Iohannis legea celor 102 taxe nemodificată, astfel că se elimină taxa Radio-TV. Cei de la PNL atrag atenția că prin eliminarea acestei taxe PSD preia controlul Televiziunii. Este adevărat, dar aici cei de la PSD s-au dovedit mai șmecheri.

Taxa Radio TV este eliminată de la români direct. Ei nu vor mai vedea pe factură că plătesc această taxă. Era o problemă foarte mare, mai ales pentru pensionari, să vadă această taxă lună de lună, mai ales că mulți plătesc abonamente la cablu, deci platesc odată pentru televiziune. Foarte mulți pensionari consideră că facturile de curent sunt umflate de această taxă.

Taxa Radio Tv a fost eliminată dar ea va fi plătită indirect tot de pensionarii supărați, dar de această dată de la buget. Asta e șmecheria la care au apelat cei de la PSD. Au preluat plata directă și au dus-o în „neant”, la buget.

Cei de la PNL trebuie să învețe puterea unui 1 leu care contează foarte mult pentru pensionari. Altfel cei de la PSD vor „zburda” singuri pe un electorat de 3 milioane de români.

Pe Facebook, Mara Mareş (deputat PNL)  a scris: „Ce s-a întâmplat astăzi în Parlament este nedemn pentru un stat democratic. PSD a vrut să arunce o perdea de fum peste subiectul crizei politice pe care a declansat-o Liviu Dragnea printr-o propunere iresponsabilă de premier, neacceptată de Președinte, așa că astăzi în Parlament s-au încălcat toate procedurile pentru a fi respinsă cererea de reexaminare a legii prin care este eliminată taxa radio-tv.

Parlamentari din Brașov, bătălie pe Taxa Radio-TV. Mara Mareș: „Ce s-a întâmplat miercuri în Parlament este nedemn pentru un stat democratic”. Vezi reacția senatorului Marius Dunca: 1

PNL susține reducerea și eliminarea unor taxe, însă prin eliminarea taxei care finanțează radioul și televiziunea publică, PSD nu face altceva decât să își subordoneze politic aceste două instituții media.

Parlamentul, ca for legislativ și reprezentativ pentru cetățenii acestei țări, trebuie să adopte legi prin dezbateri, analize, rapoarte, nu după bunul plac al unor lideri politici vremelnici. Dacă mâine domnul Dragnea vrea o lege prin care poți fi funcționar public doar dacă ești membru PSD sau ALDE, majoritatea PSD-ALDE va face o convocare deîndată a Birourilor permanente, a comisiilor și a plenului și în 2 ore avem o nouă lege.

Chiar dacă sunt în primele mele zile ca #parlamentar, manevrele PSD nu mă vor putea păcăli. Degeaba încearcă să ne convingă că sunt un partid social-democrat modern. Tot ce au făcut astăzi a fost să reînvie practicile comuniste din Marea Adunare Națională condusă de mult prea iubitul conducător Liviu Dragnea!”

Pe Facebook, Marius Dunca (senator PSD) a scris: Reexaminarea legii eliminării celor 102 taxe a fost respinsă de Senat.

Parlamentari din Brașov, bătălie pe Taxa Radio-TV. Mara Mareș: „Ce s-a întâmplat miercuri în Parlament este nedemn pentru un stat democratic”. Vezi reacția senatorului Marius Dunca: 2

102 taxe (printre care taxa auto și taxa radio-TV) vor fi eliminate chiar dacă acest lucru nu este pe placul tuturor. Nimeni nu se mai poate împotrivi! Românii nu trebuie să mai sufere!”

Previous Story

(Video) Accident Brașov: 3 copii răniți după ce două autoturisme s-au ciocnit pe un drum care nu a fost curățat de zăpadă

Next Story

Deputații de Brașov, scandal la primul vot. Tudor Benga: „Ar fi amuzant dacă n-ar fi trist. În 30 de secunde de la pupitru se citeste, se intreaba, se numără doua sute și ceva de voturi”. Vezi ce spune deputatul PSD Roxana Mînzatu: