Brașov: Se circula pe doua benzi pe sens si pe tronsonul II al ocolitoarei. Vezi anunțul primăriei:

Last Updated on decembrie 16, 2016 Primăria Brașov a anunțat, printr-un comunicat de presă, deschiderea circulației pe doua benzi pe sens si pe tronsonul II al ocolitoarei.

„În vederea asigurării condiţiilor de siguranţă a traficului rutier pe “Varianta de Ocolire a municipiului Braşov, Tronson II, DN 11 – DN 13”, circulaţia se va desfăşura pe toate cele patru benzi şi, de asemenea, se va desfiinţa sensul giatoriu provizoriu de la intersecţia Variantei de Ocolire cu DJ 103. Precizăm că traficul va fi direcţionat de pe ruta Braşov – Sânpetru prin sensurile giratorii de pe DN 13 şi DN 11”, se arată în comunicat.

Brașov: Se circula pe doua benzi pe sens si pe tronsonul II al ocolitoarei. Vezi anunțul primăriei: 1

Circulaţia se va desfăşura cu respectarea semnalizării temporare instituită conform Normelor Metodologice privind condiţiile de închidere a circulaţiei şi de instituirea a restricţiilor de circulaţie în zona drumurilor publice.

Accesul spre Sanpetru, dinspre Brasov, pe str. 13 Decembrie, se va face astfel 13 Decembrie-Ocolitoare tronson II directie spre DN 11 (Str. Harmanului), deci toti soferii vor avea obligatoriu la dreapta, nu vor putea merge direct spre Sanpetru-sensul giratoriu de la intersectia ocolitoarei cu DN 11 (str Harmanului), intoarcere pe ocolitoare, spre DJ 103 (drumul spre Sanpetru) si apoi DJ 103.

Accesul dinspre Sanpetru spre Brasov se va face, la intersectia DJ 103 (drumul dinspre Sanpetru) cu ocolitoarea, obligatoriu la dreapta, pe ocolitoare, spre DN 13, sensul giratoriu de la intersectia Ocolitoarei cu DN 13 (Calea Feldioarei), intoarcere in sensul giratoriu pe ocolitoare spre str. 13 Decembrie – 13 Decembrie.

Previous Story

Brașov: NU se fac cursuri la Meșotă, pentru siguranța elevilor. Încă nu se știe ce i-a intoxicat pe cei 14 elevi

Next Story

Brașov: Concert Carla’s Dreams, sâmbătă în Centrul Civic. „Super Concerte, Robotul umanoid NOX in premiera in Romania, realitate virtuala cu HTC VIVE si Oculus Rift, Cinematograf 7D, concursuri cu premii oferite zilnic si multe alte surprize”