Brasov: Concerte Carlas’s Dream, Lora, Compact, Viţa de Vie, Vunk până de Crăciun. Intrarea liberă! Vezi când și unde:

Last Updated on decembrie 15, 2016 Finalul de an aduce la Brașov un număr mare de concerte ale celor mai mari cântăreți din România. Unul dintre principalele puncte de atracțtie devine Centrul Civic, unde, în perioada 17-27 decembrie, vor cânta Carlas’s Dream, Lora, Compact, Viţa de Vie, Vunk.

Sâmbătă, 17 decembrie, de la ora 19.30, pe scena din Centrul Civic va evolua Carlas’s Dream. Distracţia va începe însă de la ora 14.00, cu muzică şi concursuri. De asemenea, la ora 18.00, invitată să întreţină atmosfera este Lora, informează bzb.ro

Brasov: Concerte Carlas’s Dream, Lora, Compact, Viţa de Vie, Vunk până de Crăciun. Intrarea liberă! Vezi când și unde: 1

Pe 18 decembrie, de la ora 18.00, invitaţi sunt Compact şi Viţa de Vie.

În perioada 19 – 22 decembrie, în intervalul 18.00 – 20.00, în Centrul Civic va fi muzică cu DJ, dar şi o serie de concursuri, de desen, dar şi de grafftti, precum şi şedinţe de face painting pentru cei mici.

În 23 decembrie, în Poiana Brașov este programată „deschiderea oficială” a sezonului de schi. Evenimentul „Crăciun cu bucurie” este organizat de Primăria Braşov, în parteneriat cu Asociaţia de Turism Poiana Braşov. Organizatorii au anunţat că vor fi coborâri cu torţe pe pârtia Bradul şi se vor desfăşura concursuri, premiile fiind vouchere sau sky-pass-uri. Nu vor lipsi nici concertele, doi dintre artiştii confirmaţi până acum fiind Mateo şi Corina.

Tot în cadrul evenimentului din Centrul Civic, pe 23 decembrie, invitaţi speciali sunt Les Elephants Bizzares şi Vunk, iar seara de Ajun va fi dedicată muzicii populare, urmând să concerteze Aurel Tămaş, Mariana Ionescu Căpitănescu, Haiducii şi Ion & Romania. Pentru prima zi de Crăciun sunt anunţate din nou nume sonore, cum ar fi Loredana şi trupa Alb & Negru, iar pe 26 decembrie va veni rândul celor de la Bosquito şi a lui Horia Brenciu să concerteze la Braşov.

Seria evenimentelor de sărbători din Braşov se va încheia pe 31 decembrie în Piaţa Sfatului, cu un concert organizat de Primăria Braşov, la susţinut de DJ Project, Anna Lesko şi Trupa Coco, dar şi cu un foc de artificii.

Previous Story

Brașov: UPDATE! 14 elevi „gazați” la ore. Dar cu ce? Adezivul nu e toxic, iar cei de la liceu susţin că trei uşi de termopan despărţeau şantierul de sălile cu elevi.

Next Story

Video Brasov: „Era sa mor ciocnindu-ma frontal cu un TIR” pe Ocolitoare