Brașov: Uber gratuit în weekend. Vezi ce trebuie să faci:

Last Updated on noiembrie 25, 2016 Aplicația Uber a devenit disponibilă și în Brașov, iar în acest weekend compania a decis să le ofere brașovenilor ocazia de a călători gratuit prin oraș.

Pentru a beneficia de reducere, utilizatorii trebuie să introducă în aplicație codul promoțional gratuitBV, informează startup.ro

14971269_337225429978334_8838110_n

 

Promoția se aplică automat după introducerea codului promoțional în cont o singură dată și este valabilă de vineri, 25 noiembrie, ora 10:00 până duminică, 27 noiembrie, ora 23:59, în limita a cinci curse în valoare de până la 25 de lei fiecare, pentru fiecare utilizator de Uber, nou sau existent.

“Ne bucurăm că aplicația Uber are peste 6.500 de utilizatori în Brașov și Timișoara. Vrem să le mulțumim pentru încredere și pentru că aleg să călătorească cu Uber. Sărbătorim împreună lansarea aici oferindu-le localnicilor și turiștilor trei zile în care pot merge cu Uber gratuit”, a declarat Irina Scarlat, Marketing Manager Uber România.

De regulă, Uber e disponibil în Brașov la tariful de 1.5 lei pe kilometru și în Timișoara la tariful de 1.75 lei pe kilometru. Astfel, în condiții de trafic normal, o cursă Uber de la gară până la Poiana Brașov va costa aproximativ 25 de lei, iar o cursă Uber de la Piața Unirii până la Aeroportul Traian Vuia din Timișoara va costa aproximativ 22 de lei.

Previous Story

Primăria Brașov se roagă de Ministerul Culturii să-i dea Cetățuia în administrare. Cine crezi că va face o treabă mai bună, ministerul sau Primăria?

Next Story

(Foto) Accident Brașov: Ciocnire violentă între un microbuz și un autoturism în intersecție