Brasov: Polițistul Marian Godian te invită la Ziua Mondială de Comemorare a Victimelor Accidentelor Rutiere

Last Updated on noiembrie 16, 2016 Poliția Braşov vă invită la un eveniment puțin diferit față de clasicele campanii de prevenire a accidentelor rutiere, încercând să depăşească tradiționalele “Traversați întotdeauna pe verde!”, “Acordați prioritate pietonilor!”, “Nu depăşiți viteza!” şi alte astfel de îndemnuri devenite adevărate clişee.

Astfel, duminică, 20 noiembrie, la Centrul Cultural Reduta, va avea loc un eveniment special la care se va implica și polițistul Marian Godina.

„1308 – Acesta este numărul de persoane care au murit în accidente rutiere în județul Braşov din anul 2000 până astăzi. În anul acesta, pe 20 noiembrie, la nivel mondial, se comemorează victimele accidentelor rutiere.

Vă aştept duminică, 20.11.2016, la Centrul Cultural Reduta din Braşov, pentru a lua parte la un eveniment emoționant în care, pe lângă alte momente, vă voi prezenta un accident rutier care a marcat comunitatea braşoveană.

Veți putea privi accidentul prin ochii polițistului care a efectuat cercetările, dar şi prin cei ai unei mame care şi-a pierdut copilul”, a transmis polițistul.

Previous Story

Brașov. Se demolează blocul? Primăria s-a dat în judecată ca să anuleze o autorizație de construcție pe care a emis-o în ianuarie.

Next Story

(FOTO) Accident Brașov: Ciocnire VIOLENTĂ în față la Modarom. Taxi făcut praf. Vezi aici Foto: