Brașov: FELICITĂRI! Denisa Dedu si Laura Chiper vor fi reprezentantele Coronei la Campionatul European din Suedia!

Last Updated on noiembrie 30, 2016 România va participa la Campionatul European din Suedia. Ea face parte din Grupa D şi va juca, în ordine, cu Norvegia (5 decembrie), cu Rusia (7 decembrie) şi cu Croaţia (9 decembrie). La lotul național au fost chemate două jucătoare de la Corona Brașov.

Pe Facebook, ASC Corona Brasov Official a scris: „Denisa Dedu si Laura Chiper vor fi reprezentantele Coronei la Campionatul European din Suedia! Brașov: FELICITĂRI! Denisa Dedu si Laura Chiper vor fi reprezentantele Coronei la Campionatul European din Suedia! 1🙂Bafta! Sa fie cu medalie si sa va intoarceti sanatoase, fetelor! Brașov: FELICITĂRI! Denisa Dedu si Laura Chiper vor fi reprezentantele Coronei la Campionatul European din Suedia! 1🙂

15181500_843183092490688_5644449360898725320_n

Lotul complet ales de selectionerul Martin Ambros este:
Portari: Paula Ungureanu, Denisa Dedu, Iulia Dumanska

Jucătoare de câmp: Ana Maria Iuganu, Elena Florică, Cristina Neagu, Cristina Zamfir, Gabriela Szucs, Eliza Buceschi, Mădălina Zamfirescu, Cristina Laslo, Melinda Geiger, Laura Popa, Laura Chiper, Aneta Udriştoiu, Oana Manea, Florina Chintoan, Crina Pintea”.

Previous Story

Poiana Brasov: Filipinezi în locul românilor, recrutați pentru a lucra la un hotel din stațiune: „Sunt mult mai serioși și mai muncitori”

Next Story

Brașov: UPDATE! Junii te invită să serbezi Ziua Naţională în Piaţa Unirii