(Video) UPDATE. Accident Brașov: Soț și soție au murit pe loc. Vezi ce a mai rămas din mașina lor:

Last Updated on octombrie 14, 2016 Accident grav în Lunca Calnicului, județul Brasov. Două persoane, soț și soție, au murit pe loc după ce mașina în care se aflau a fost izbită frontal de o furgonetă.

Un bărbat de 76 de ani şi soţia lui de 74 de ani au murit pe loc după ce maşina în care se aflau a fost spulberată de un alt autoturism, venit din sens opus, informează Antena 1.

În zonă se circula în coloană, dar un şofer de 22 de ani a intrat în depăşire şi a provocat impactul frontal. Lovitura a fost atât de violentă încât maşina cu celor doi bătrâni a ajuns pe câmp, iar oamenii au rămas încarceraţi între fiare.

Vezi aici Video:

Revenim cu detalii!

Previous Story

Brașov: Asistenta i-a spus ca a nascut un baiat, apoi a descoperit ca are fetita: “Mie sa imi dea baiatul pe care l-am nascut”

Next Story

Aeroportul Brașov. Deputatul Gabriel Andronache (PNL): „Practic terenul nu a ieşit din administrarea judeţului. Deşi lucrurile sunt clare, este nevoie de parafarea unui nou act normativ care să clarifice toate aceste aspecte, astfel încât să nu mai apară alte impedimente în ceea ce priveşte proprietatea pe acest teren”