Video Brașov: S-au urcat pe Turnul C.E.T. Braşov înalt de 280 m. Vezi cum este la înălțime:

Last Updated on octombrie 6, 2016 Trei tineri și-au riscat viața pentru a se filma la înălțime. Aceștia s-au urcat pe turnul C.E.T. Brașov, înalt de 280 de metri și au făcut un filmuleț pe care l-au postat pe Youtube.

Tinerii au intrat pe platforma fostei societăţi de termoficare din Braşov, urcă pe turnul de evacuare a gazelor arse, înalt de 280 de metri, şi se plimbă pe marginea îngustă sau pe grinzile de fier ruginit, scrie digi24.ro

Turnul de 280 de metri a fost ridicat în 1986, când autorităţile s-au gândit să fie îndeajuns de înalt încât gazele evacuate să nu afecteze în niciun fel Braşovul.

„Locul de acolo te linişteşte, este un loc care îţi dă o siguranţă. Nu constă într-un ham şi în nişte asigurări, e siguranţa pe care o ai în propriile tale forţe”, povesteşte unul dintre tinerii care şi-a făcut un obicei din a-şi testa forţele deasupra lumii.

Vezi video aici:

„Este o activitate care nu este prea bine văzută de restul lumii, deoarece se spune că vai, teribilism, nebunie şi chestii de genul. Unii oameni care sunt într-un cerc al comodităţii nu înţeleg acest lucru”, spune un „veteran” al urcărilor pe turn.

Dacă ajung la Poliţie, tinerii pot fi acuzaţi de intrare prin efracţie. Pedeapsa este de la trei luni la doi ani de închisoare sau amendă penală.

Previous Story

Brașov: Salvaţi Copiii investeşte din nou la Maternitate

Next Story

Brașov: Tone de peşte congelat au fost aruncate din avion. Nu le luați