Primăria Brașov s-a răzgândit. NU va fi căldură de la 1 noiembrie. Vezi noua promisiune:

Last Updated on octombrie 31, 2016 Primăria Brașov s-a răzgândit și nu mai dă drumul la căldură de la 1 noiembrie. „Realitatea actlor” i-a trezit pe cei care anunțau cu optimism data de 1 noiembrie.

Costel Mihai a afirmat că, în urma discuţiilor cu preşedintele ANRSC, în cursul acestei săptămâni, Serviciul Public Local de Termoficare ar urma să primească documentul în baza căruia va avea dreptul de a produce, transporta, distribui şi furniza energie termică.

14877756_332361590464718_385916135_n

Totuşi, pentru a se putea elibera această licenţă, vor mai trebui aprobate câteva hotărâri de consiliu local. „Pe ordinea de zi a şedinţei de plen din 31 octombrie sunt incluse mai multe proiectele de hotărâre necesare licenţierii noului serviciu şi reluării alimentării cu energie termică şi cred că vor fi aprobate”, a mai spus Costel Mihai, citat de bzb.ro.

Pe de altă parte, reprezentantul municipalităţii nu a putut estima data de la care, în apartamentele racordate la sistemul centralizat de termoficare, va fi căldură. „Alimentarea cu agent termic se va relua imediat ce vor îndeplinite toate procedurile tehnice şi legale”, a spus Costel Mihai.

De reamintit că noua societate nu va livra apă caldă și căldură la toți brașovenii care au rămas conectați la sistemul centralizat.

Previous Story

Brașov: ATENȚIE la escroci! Falşi curieri trimişi să ridice marfa de la domiciliu. Vezi cum acționează

Next Story

Brașov: Revelion 2017 la Lux Divina. Vezi cât costă: