Brașov: ATENȚIE la escroci! Falşi curieri trimişi să ridice marfa de la domiciliu. Vezi cum acționează

Last Updated on octombrie 31, 2016 Doi escroci din Cluj au găsit o nouă metodă de înșelăciune în vânzările online. Cei doi se dădeau curieri trimişi să ridice marfa de la domiciliu și plecau cu lucrurile puse la vânzare de oameni.

O localnică din Râșnov a sesizat poliția cu privire la faptul că a fost victima unei infracţiuni de înşelăciune. După ce a postat pe un site de profil anunţ de vânzare pentru un laptop, a fost contactată telefonic de o persoană necunoscută, care s-a arătat interesată de cumpărarea lui, cu plata ramburs.

Ulterior s-a prezentat la ea doi reprezentanţi ai unei firme de curierat, care au ridicat laptopul, fără ca râşnoveanca să mai primească banii pe el. În urma verificărilor şi investigaţiilor efectuate de poliţişti, au fost identificaţi şi reţinuţi suspecţii în acest caz, doi tineri de 24 şi 25 ani din judeţul Cluj, informează bzb.ro

Ei sunt bănuiţi că au contactat telefonic victima, după care s-au prezentat la domiciliul ei şi au indus-o în eroare, în sensul că s-au recomandat în mod mincinos ca fiind agenţi ai unei firme de curierat şi au ridicat laptopul, fără a mai efectua plata ramburs.

Tinerii sunt bănuiţi de comiterea altor patru fapte similare, în Braşov, Târgu Mureş şi Zărneşti şi o tentativă de înşelăciune în Codlea, cu un prejudiciu total de 8.200 lei (laptop, telefoane mobile şi un televizor).

Previous Story

(FOTO) Accident Brașov: Femeie LOVITĂ de o maşină când traversa strada. Vezi aici foto:

Next Story

Primăria Brașov s-a răzgândit. NU va fi căldură de la 1 noiembrie. Vezi noua promisiune: