Brașov: Piaţa de Miercuri va fi gata pînă la sfîrşitul lunii octombrie. Vezi ce mai spune managerul public al orașului:

Last Updated on octombrie 7, 2016 Managerul public al Brașovului, Miklos Gantz, a declarat astăzi că până la sfârșitul lunii vor fi gata lucrările de modernizare la Piaţa de Miercuri.

Acesta spune că în prezent se lucrează la instalaţiile electrice, instalaţiile sanitare şi la sistemul de stingere a incendiilor, şi se va trece apoi la finalizarea tîmplăriei interioare şi exterioare şi la montarea rulourilor la spaţioile comerciale şi a celor cu rol de închidere a pieţei, potrivit monitorulexpres.ro.

14628238_318314668536077_680786226_n

“În urma discuţiilor cu constructorul, sperăm ca pînă la sfîrşitul lunii să putem pune la dispoziţia comercianţilor şi a clienţilor noua Piaţă de Miercuri, care să ofere condiţii optime pentru desfăşurarea unei activităţi comerciale în Braşov”, a declarat Miklos Gantz.

În urma amenajării, la Piaţa de Miercuri vor fi 65 de spaţii comerciale care vor rezulta vor fi sub forma unor mici alveole divizate, pe dimensiunile fostelor tarabe sau spaţii de vînzare, fiecare dintre ele urmînd să aibă alimentare separată cu energie electrică. Căile de acces actuale vor fi păstrate, iar la exterior vor fi amenajate cîteva zone verzi.

Accesul principal în Piaţa de Miercuri se va face din Strada Oaşului. Vor exista însă încă două accese de evacuare în caz de incendiu, amplasate la mijlocul clădirii, şi un al treilea, diametral opus cu accesul principal. În imediata vecinătate a intrării principale vor fi grupuri sanitare pentru public şi un birou pentru personalul administrativ al pieţei.

Lucrările vor fi realizate de firma braşoveană Agetaps, care a cîştigat contractul de execuţie pentru suma de 2,456 milioane lei (TVA inclus).

Previous Story

(FOTO) Accident Brașov: Autobuz RAT, troleibuz și un autoturism. Pietoni la un pas să fie spulberați pe trecere

Next Story

Brașov: Se va deschide accesul între Piaţa Sfatului şi După Ziduri.. Parcarea se transfprmă în Piațetă