Brașov: JAF la o firmă de curierat. Angajații au furat 53.000 de lei. Vezi cum au procedat:

Last Updated on octombrie 3, 2016 Doi angajați ai unei firme de curierat din Brașov sunt acuzați că au furat 53.000 de euro din depozitul în care lucrau. Amprentele au fost cele care i-au dat de gol.

Conform anchetatorilor, cei doi au lăsat ușa depozitului firmei de curierat deschisă, iar seara, când toți colegii au plecat acasă, au intrat în birou și au furat banii. Unul dintre ei a luat cate plicuri a putut, iar celalalt s-a asigurat ca nu ii observa nimeni, informează stirileprotv.ro

14580563_1683656725283235_1809551185_n

Ca sa nu fie prinsi, suspectii au acoperit camerele de supraveghere din depozit, insa amprentele lor au fost gasite de politisti foarte usor.

Suspectul principal al furtului a fost arestat, chiar daca la audieri nu a recunoscut nimic. Colegul sau a colaborat insa cu anchetatorii si le-a povestit ce s-a intamplat, fara sa poata spune insa unde sunt restul banilor.

 El este cercetat in libertate pentru furt calificat, in vreme ce tanarul suspectat ca a pus la cale lovitura este acuzat de instigare la furt si a fost trimis dupa gratii pentru 30 de zile

 

Previous Story

Felicitări! FC Brașov a învins Chindia cu 2-0 și se află la un punct de primul loc

Next Story

Brașov: ÎNȘELĂTORIE! Pensionarii înșelați cu mii de lei printr-on nouă metodă