(Video) UPDATE Tânăr din Brașov ASASINAT în Marea Britanie. Vezi cine este principalul suspect:

Last Updated on septembrie 9, 2016 Un tânăr de 23 de ani, din Brașov, a fost asasinat de 4 indivizi în Marea Britanie care au fost arestați. Un barbat de 36 de ani, de origine asiatica, este banuit de politistii britanici ca l-ar fi omorat pe Mircea Cozmiuc, tanarul de 23 de ani, din Brasov, injunghiat in plina strada.

Acuzat de crima, Sivan Amin va fi prezentat astazi instantei, informează stirileprotv.ro. Autopsia a aratat ca tanarul roman a murit din cauza nenumaratelor rani de cutit de la nivelul pieptului. Alti doi barbati banuiti ca au legatura cu crima sunt cercetati de politistii britanici.

Mircea Cozmiuc lucra in Marea Britanie de doi ani. Sambata dimineata a fost atacat pe strada, in timp ce se indrepta spre serviciu. Deocamdata nu se stie motivul crimei dar politistii banuiesc ca este vorba de un atac premeditat.

Vezi aici Video:

Mircea Cozmiuc era pasionat de fotografie. Incepuse si o mica afacere in acest domeniu impreuna cu doi amici. Mircea a absolvit unul dintre liceele de elita ale Brasovului si a studiat stiintele economice la Universitatea Transilvania.

Previous Story

O femeie din Braşov a născut prematur tripleţi la Maternitatea din Sibiu

Next Story

Brașov: Spitalul Sf. Constantin se extinde într-o nouă locație. „Avem so­licitări şi din partea medicilor specialişti ro­mâni din străinătate care vor să revină acasă”